Postimehe nädalahoroskoop 19.-25. märts

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kes peab rohkem silma peal hoidma kohustustel, kellel on aga ees ootamas hea ja jõuline periodo? Loe meie nädalahoroskoopi!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled heas sisemises tasakaalus, tööasjad sujuvad justkui iseenesest. Nädal on väga soodne karjääriplaanide teoks tegemiseks ning arengule suunatud läbirääkimiste pidamiseks kõrgemate ülemustega. Ära lase suurepäraseid võimalusi niisama käest, tegutse julgelt selle nimel, et oma tegevusvälja avardada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Õppimiseks ja enesetäiendamiseks on nädal vägagi hea. Tõenäoliselt on sul paljugi õppida välismaistelt kolleegidelt või mõttekaaslastelt, ole aktiivne nendega kontakte sõlmides ja suhtlust edendades. On hea hetk reisile minekuks, et oma silmaringi laiendada, hobide vallas midagi uut õppida või end tööalaselt täiendada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võid tunda, et su partner ei taha sind kuidagi mõista. Võib-olla ei saa ta aru sinu püüdlustest ega oska toetada teel eesmärkide poole. Ehkki see sind kurvastab, hoidu praegu suhete klaarimisest ja pahameele väljanäitamisest. Pigem tihenda läbikäimist lähedaste sugulastega – ilmselt leiad mõistmist pigem nendelt.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Töisel rindel võib tekkida tagasilööke. Ilmselt on takistusi info liikumises. Teave, mida sa oma töö tegemiseks väga vajaksid, ei pruugi sinuni jõuda. Võimalik on seegi, et sinu eksiteele viimiseks tahtlikult valeinfot edastatakse. Ole töises suhtlemises ettevaatlik, ära inimesi sinisilmselt usalda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Töö- ja äriasjade ajamiseks on nädal vägagi soodne. Näed tulevikuperspektiivi selgelt, saad aru, milliseid muudatusi tasuks ette võtta, et asjad paremini sujuma hakkaksid. Samuti oskad leida sobivaid koostööpartnereid. Võid teha kasulikke äritehinguid ning sõlmida tulevikus veelgi rohkem kasu toovaid kokkuleppeid.

Neitsi

23. august – 22. september

Jõudu ja  optimismi jagub küllaga. Tegele eeskätt asjadega, mis sulle tõepoolest huvi pakuvad ja rahuldust toovad. Võimalik, et saad mingist meeldivast loomingulisest hobist äritegevuse välja arendada. Hoogu võtab maha aga see, kui kodused su pürgimusi ei mõista ning seetõttu sind toetada ei taha.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kevade saabudes võib sind vallata tung oma kodus üht-teist ümber korraldada. Võib-olla piirdud suurpuhastusega, ent võid teha suuremaidki plaane, tahtes midagi remontida või ümber ehitada. Tegutse aktiivselt, näe vaeva tuleviku nimel, ära seejuures lase minevikust tuleval ebakindlusel oma plaane rikkuda.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Infokanalid on avatud, oluline teave liigub kiirelt ja kui oskad seda õigesti tarvitada, võid suurt kasu lõigata. Ka sinul on infot, mis on kellegi jaoks kulda väärt – on õige hetk seda jagada. Silmapiiril on inimesi, kellega suhtluse arendamine ja koostöö tegemine on mõlemale poolele vägagi kasulik.

Ambur

22. november – 21. detsember

Korraga toimivad nii võimalusi avardavad kui ka ahendavad planeediseisud. Ära hinda oma võimeid üle, ole ettevaatlik autoriteetsete isikute usaldamisel – kõik nad ei pruugi olla sinu suhtes sõbralikult meelestatud. Kui suudad riske märgata ja maandada, võivad äriasjad vägagi hästi õnnestuda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Hea aeg reisimiseks, välismaalastega kontaktide sõlmimiseks ning koostöö arendamiseks. Teistsuguse kultuuritaustaga inimesed võivad sulle vägi õpetlikku infot jagada, õpid maailmas toimuvat vaatama uue nurga alt. Ära lase sisemistel kõhklustel end otsustavates olukordades segada, ole julge ja edasipüüdlik!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Toetud pigem vaistule kui mõistusele. Alateadvustest tulevad signaalid võivad sulle palju infot anda, kui vaid oskad seda vastu võtta. Ilmselt ei ole sa nüüd kuigi praktilisel lainel, pigem üritad endasse süüvida, oma tundeid ja hirme lahti mõtestada. Parem arusaamine iseendast aitab kaasa sisemise tasakaalu saavutamisele.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Veenuse ja Neptuuni ühenduse mõju teeb sinust mõistva ning kaastundliku kaaslase. Armusuhteis võib aeg tuua piiritut naudingut ja teineteisemõistmist. Hõljud unistusepilvedes, reaalse maailma probleemid on su jaoks teisejärgulised. Seetõttu võivad mingid kohustused lohakile jääda ja hiljem probleeme põhjustada.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles