Vaata: see pilt üksildasest vanaisast murdis interneti südame

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Oklahoma tudeng Kelsey Harmon tegi pildi õhtusöögist oma vanaisaga ning postitas selle Twitterisse. Pilt ise ei ole midagi erilist, kuid selle allkiri murdis kõikide inimeste südamed.

«Tänane õhtusöök papaga,» kirjutas Kelsey. «Ta tegi 12 burgerit oma kuuele lapselapsele, aga ma olen ainus, kes kohale ilmus.»

Vähem kui 24 tunniga retweet’iti seda pilti üle 70 000 korra ja kogu maailm elas nukrale papale kaasa.

«Miks need ülejäänud lihtsalt kohale ei tulnud,» küsis üks inimene nukralt. «Vaene papa, tegi kõik need burgerid ilmaasjata,» tundis teine kaasa. «Ma ei saa seda pilti ilma nutmata vaadata,» kirjutas kolmas. «Kes teeb nii oma vanaisale?!»

«See murrab mu südame. Ma annaks kõik, et süüa veel korra oma vanavanematega õhtust,» sõnastas neljas.

Inimesed said muidugi Kelsey nõbude peale pahaseks ning nuhkisid kähku välja Kelsey nõo Brocki, kes hakkas peagi saama kurje sõnumeid. Asi läks suisa nii tõsiseks, et Kelsey pidi postitama palve: ärge saatke talle enam tapmisähvardusi!

«Papaga on kõik korras, ma luban,» palus Kelsey. «Ta armastab kõiki oma lapselapsi võrdselt.»

Brock läks aga papale külla ning kinnitas internetile, et talle on andeks antud ning papa on ülirõõmus, et on ootamatult kuulsaks saanud, vahendab BuzzFeed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles