Küllaga põhjuseid valida enda kõrvale naine, kes armastab koeri

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mees, kui sinu silmi on jäänud naine, kellele meeldivad väga koerad, siis hoia temast hoolega kinni. Ta on väärt saak.

Mitte, et teistel naistel midagi viga oleks, aga koerte eest hoolitsemine võib anda märku teatud omadustest, kirjutab Fox News.

Tal on suur süda. Keegi ei saa väita, et looma eest hoolitseja oleks südametu. See kehtib ka siis, kui ta pole oma neljajalgset sõpra saanud varjupaigast, vaid on tema eest maksnud. 

Ta ei karda pühendumist. Koera kasvatamine pole tühiasi. See on elukestev side, mis nõuab suurt vastutust. 

Ta on lustlik. Koeraga mängiv ja mürav naine on tõenäoliselt oma olemuselt rõõmsameelne ja mänguline. See on atraktiivne omadus, kas pole?

Ta oskab jagada. Koeraomanik ei ole enamasti isekas ja annab ka parimad palukesed oma lemmikule. Selleks, et naine jagaks sinuga parimat oma elus, ei pea sa isegi nukra kutsika pilku näole manama. 

Ta on lojaalne. Praegu on ehk tema elus kõige tähtsamal kohal koer, aga kui sa oled tõestanud oma väärtust, võid selle koha omale saada. 

Ta ei põe tühiste asjade pärast. Kuigi koer näris läbi tema lemmikkingad, ei vähene sellest armastus kutsu vastu. Ta on harjunud, et elus on asju, millest peab lihtsalt mööda vaatama.

Ta on hooliv. Ta koristab oma koera kakat ja viib ta välja ka kõige halvema ilmaga, sest teab, et loom vajab seda. Koeraarmastaja on harjunud sellega, et mõnikord tuleb teise nimel pingutada. 

Ta oskab vastutada. Ühe või isegi mitme looma pidamine ei ole lihtne ülesanne. Kui sa otsid vastutustundlikku naist, siis vaata koeraomanike poole. 

Ta on õnnelik. Uuringud on näidanud, et kodulooma omamine aitab vähendada stressi ja pakub emotsionaalset tuge. Ja nagu me teame, siis hea tuju on nakkav.

Ta on läbinud emaduse eelkooli. Koera eest hoolitsemine annab aimu, mis tunne on kellegi eest vastutada 24 tundi ööpäevas. Ka koerad haigestuvad ja vajavad pidevat hoolt. See võib olla väärt kogemus, mis aitab tal emaduseks ette valmistuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles