Itaallaste trühvlimaagia Tallinnas

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne trühvliõhtusööki Tchaikovskys: (vasakult) peakokk Vladislav Djatśuk, Angellozzi trühvlikasvatuse peremees Emidio Angellozzi, tema tütar Vanda ja Itaalia trühvlikokk Paolo Antinori. Liual on haruldased valged trühvlid.
Enne trühvliõhtusööki Tchaikovskys: (vasakult) peakokk Vladislav Djatśuk, Angellozzi trühvlikasvatuse peremees Emidio Angellozzi, tema tütar Vanda ja Itaalia trühvlikokk Paolo Antinori. Liual on haruldased valged trühvlid. Foto: Jaanus Lensment

Trühvlid on kogu meie elu, ütleb Itaalia trühvlikasvatajate Angellozzide perekonna pea Emidio Angellozzi, kui Tallinnas Tchaikovsky restoranis enne trühvliõhtusööki valged trühvlid kilepakist välja võtab. Need on tõelised seeneaarded, mille kilohind jääb nelja kuni viie tuhande euro kanti.     

Itaalia trühvlikasvatajate Angellozzide pere tutvustas Tallinnas Tchaikovsky restoranis oma seeneaarete hingeelu. Peakokk Vladislav Djatśuk koos Itaalia kolleegi Paolo Antinoriga valmistasid trühvlitest mitmekäigulise õhtusöögi, kus ka magustoidu maitset täiendas valge trühvel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles