Kaheksa võimalust, kuidas oma partnerit innustada

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Koos on paljusid asju mõnusam teha kui üksinda nokitsedes. Kui sul on kallim, siis saate te teineteisele toeks olla.

Female First on kirja pannud kaheksa erinevat viisi, kuidas teineteist innustada.

1. Liituge spordiklubiga. Te olete aastaid rääkinud, et peaks hakkama tervislikumalt elama – nüüd on see hetk käes. Minge juba täna õhtul koos spordiklubisse ja tehke liitumisavaldus!

2. Sööge tervislikumalt. Riiulid on kokaraamatuid täis, kuid ometi ostate te õhtusöögi kaubamaja soojaletist? Võtke kätte ja minge koos toidupoodi, ostke mõnusaid värskeid tooraineid ning kokake koos. Tehke sama järgmisel õhtul, kuni sellest saab harjumus.

3. Vahetage töökohti. Kui te olete kinni jäänud igavale ja mittetasuvale töökohale, on aeg elulookirjeldused üle vaadata ning hakata töökuulutusi kiikama. Aidake teineteist motivatsioonikirjadega!

4. Värskendage elamist. Kui kodus on tekkinud töid, mille peaks ära tegema, tehke neist koos nimekiri. Pange samuti kirja, mida teil on vaja teha või muretseda, et asi tehtud saaks ning võtke see ette. Isegi kui see tähendab, et peate igal kuul ükshaaval vajalikku muretsema, sest ühekorraga ostmiseks pole raha – väikeste sammude haaval saate te kindlasti hakkama.

5. Proovige koos midagi uut. Kui teil pole senini tekkinud hobi, mida te koos teha saaksite, siis pole praegusest paremat hetke. Minge tantsukursustele, maalitundi või liituge raamatuklubiga. Mis iganes teile huvi pakub ja kodus välja ajab!

6. Koristage. Kui teie elamine on asju nii täis pakitud, et enam pole ruumi ei istuda ega astuda, on aeg ette võtta üks korralik suurpuhastus. Sorteerige välja asjad, mida te enam ei vaja ning andke need ära.

7. Saage sõpradega kokku. Millal korraldasite viimati mõnusa õhtusöögi sõpradele? Kutsuge sõbrad külla, valmistage maitsev roog ning viige teineteist oma eludega kurssi.

8. Korrastage eelarvet. On lihtne kulutada rohkem kui te teenite. Istuge maha ja käige oma eelarve rida realt üle ning lööge kokku, palju tegelikult teie nädalaeelarve olla võiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles