Becks aitab Süüria konflikti tõttu kannatavaid lapsi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: PA Wire/Press Association Images / Scanpix

Jalgpallistaar David Beckham lõi sel nädalal käed UNICEFiga, et heita valgust Süüria konflikti mõjudele ning loodetavasti ka maailma muutmisse oma panus anda. Sel nädalal saab konflikti algusest viis aastat ning see on mõjutanud miljoneid lapsi.

Kõik Becksi Instagrami-konto jälgijad saavad neil päevil osa Bitu loost. «Bitu armastab kooli just nagu minu väikesed lapsed,» kirjutab Beckham. «Aga Süüria konflikt on Bitu elu pea peale pööranud.»

Teemaviite «BitusStory» kaudu näitab David, milline on väikese Süüria tüdruku argipäev. «See on väga eriline pilt Bitust,» tutvustab David esimest fotot, mis oli kaks tundi pärast postitamist kogunud juba 200 000 meeldimist. «Siin ta itsitab parasjagu koolis oma sõbraga. Praegu elab Bitu Iraagis põgenikelaagris.»

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

Bitu lemmikõppeaine on matemaatika. «Parim asi kooli juures on õpetajad,» ütleb Bitu ise. «See on minu sõbratar Hadiya, kes tuleb iga päev pärast kooli mulle külla.»

Bitu lugu saab jälgida siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles