Kuus olulist asja, mida teada 30ndates deitimise kohta

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

30ndates eluaastates deitimine võib olla raskem kui nooremas eas. Küll kipud sa asju üle analüüsima, küll liituma iga kohtingusaidi ja -äpiga, mis su teele satub. Lõpeta see kohe! Ning unusta ka nõu, mis sulle senini antud: ei, «see õige» ei satu su teele ootamatult.

Katy Horwood on blogija ja kohtinguekspert ning ta loetleb kuus asja, mis on ainsad, mida teada pead, kui oled 30ndates ja vallaline.

  1. Ära ole klišee – ta ei pea teadma su plaani eluks esimesel kohtamisel. See on kõige suurem viga, mida kohtingutel tehakse. Ära räägi sellest, mitut last sa tahad või millal abielluda soovid. Kui te puudutate tulevikuteemasid, siis vaid seda, kes ostab järgmise ringi. Abieluteemade üles võtmine ajab igaühe paanikasse. Ära ole 30ndates pulmahullu vanatüdruku klišee!
  2. Ära raiska aega mänguritele. Tead küll seda mehetüüpi: nad huvituvad sinust vaid seksiks ning ei kavatse iialgi midagi tõsisemat peale väikese lõbu pakkuda. Siia alla kuuluvad su eksid, naeruväärselt ilusad baarmenid ja 90 protsenti meestest, kes on nooremad kui sina.
  3. Viska ära oma poenimekiri. «Ma vajan meest, kes on pikem kui 170 sentimeetrit ja teenib vähemalt kahekordset keskmist palka.» Pole olemas täiuslikku printsi. Ava oma silmad, lase oma latt allapoole ning lepi, et keegi pole perfektne. Kui sa välistad inimesed, kes ei vasta su «standardile», võid sa end nii mõnestki põnevast elamusest ilma jätta.
  4. Anna oma deidile võimalus. Öeldakse, et esimest muljet ei saa kaks korda jätta, kuid esimene deit on viimane koht, kus inimesed oma tõelist palet näitavad. Läheb ikka terake aega, enne kui inimene end piisavalt lõdvaks laseb ja oma tõelist sisemist sära näitab. Anna oma deidile võimalus ja ajage piisavalt juttu, enne kui sa ta maha kannad.
  5. Aja end diivanilt püsti. Armastus ei leia sind niisama. Armastus leiab sind, kui sa kohtud uute inimestega ja käid väljas.
  6. Lõbutse. Meestele meeldib deitida 20ndates naistega, sest neil on pringimad rinnad, aga nad ei kipu ka nii kergelt asju üle analüüsima. Nende bioloogiline kell tiksub märksa vaiksemalt ning nad võtavad seetõttu ka deitimist vabamalt. See annab suhtele võimaluse orgaanilisemalt kasvada. Lase sinagi end lõdvaks, lõbutse ja hoia oma meel avatuna! Kui sa tahad 30ndates edukalt deitida, proovi mõelda nagu 23aastane. Aga muidugi mitte see 23aastane, kes deidib naeruväärselt ilusate baarmenidega.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles