Uue suhte kümme liblikahetke

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Su kõhtu on pesa teinud liblikad, kes seal aeg-ajalt ärevalt tiibadega sapsivad ... Palju õnne, suure tõenäosusega oled sa armunud! Need kümme uue suhte liblikahetke tulevad meist ilmselt kõigile tuttavad ette.

Sa tunned kõhus liblikaid ...

  1. ... kui ta sulle sõnumi saadab. Iga kord, kui su telefon piiksatab, loodad sa salamisi, et see on tema. Muidugi armastad sa oma peret ja sõpru, aga värske suhte õitsele puhkemise faasis tunned sa pettumust, kui ekraanil hoopis nende nime näed, kirjutab Female First.
  2. ... kui ta sulle helistab. Sa tõmbad hinge ning püüad kõlada seksikalt, lõbusalt ja igatsevalt, kõike seda samaaegselt.
  3. ... kui ta sulle töömeilile kirjutab. Su päev on igav ja rutiinne, aga kui sa näed tema nime oma kirjakastis, on su päev kohe kordi helgem.
  4. ... kui sa ootad teda külla. Sa kontrollid end peeglist nii palju kordi, et see on juba piinlik. Kui kuuled uksekella, kontrollid sa oma kaenlaaluseid ja hingeõhku ning avad seejärel ukse enesekindlusega, mis ütleb: «Jah, ma näen alati selline välja!»
  5. ... kui ta vaatab sulle otsa ja naeratab. Liblikad panevad su üle kogu kere värisema. Ta ei pea isegi ühtki sõna ütlema, sa tead, mida ta sel hetkel mõtleb.
  6. ... kui ta hoiab su kätt. Su sõrmeotsad hakkavad surisema ja see surin liigub mööda su kätt otse kõhtu. Sa loodad, et ta ei lase iialgi su käest lahti.
  7. ... kui ta sind suudleb. Sa püüad mitte üleliia mõelda sellele, mis sa teed, et mitte hetke rikkuda ning lihtsalt momendi maagiaga kaasa minna.
  8. ... kui ta sind kaisutab. Sa tunned end nii turvaliselt tema käte vahel ja sa tead, et ta kaitseb sind alati. Kuidagi teab ta alati, mil sa vajad enim, et sind hoitaks.
  9. ... kui ta ütleb, et armastab sind. Sisemus läheb soojaks, pea hakkab kergelt ringi käima. See on imeline hetk.
  10. ... kui te seksite. Ja sa lendad koos liblikatega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles