Sodiaagi saladused: kuidas üle saada murtud südamest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Pärast suhte lõppu kannatavad mõlemad osapooled, isegi kui üks neist seda tunnistada ei taha. Kuidas reageerivad lahkuminekutele erinevad tähemärgid?

Jäär

Sa armastad tuliselt ja hooletu kirega, pärast suhte lõppu taastud sa üsna kiirelt. Su seiklustealdis suhtumine teeb uue partneri leidmise lihtsamaks, kirjutab Higher Perspective.

Sõnn

Kui sa kaotad lähedase inimese, langed sa tumedate mõtete küüsi, millest on raske lahti saada. Su jäärapäine iseloom teeb edasiliikumise raskeks. Et leida uut suhet, pead sa vanast lahti ütlema ning mitte järgmises inimeses samu omadusi otsima.

Kaksikud

Sul on alati valikuid, vahel pead sa lihtsalt hoolikamalt vaatama. Ka sinu tähemärgi esindaja taastub suhte lõppemisest üsna kerge vaevaga, sul on oskus neid asju mitte üleliia isiklikult võtta.

Vähk

Kui suhe lõppeb, elad sa seda läbi sodiaagi esindajatest kõige hullemini. Kuna sa armastad alati sügavalt ja hingega, tunned sa ka lõppemise valu ääretult teravalt. Südamevalust üle saamiseks püüa armastada iseend.

Lõvi

Sa kipud eeldama, et maailm kohaneb sinu järgi, mitte vastupidi. Sa hakkad mossitama, kui avastad, et nii ei olegi. Leia taas üles elevus tuleviku suhtes ning jäta meelde, et sa oled enamat kui oma suhete summa.

Neitsi

Sa keskendud lõpule juba enne, kui see käes on, mistõttu sa ainult ohkad kergelt, kui paratamatus lõpuks saabub. Keskendu iseenda õnnele, hoia end tegevuses ja küll aeg parandab kõik haavad.

Kaalud

Sa tunned, et pole täiuslik, kui sul pole kaaslast. Aga sa oled ikkagi seltskonna lemmik, seega lase oma võlud valla ning küllap ka õige potentsiaalne partner sind märkab.

Skorpion

Sa armastad intensiivselt ning sama intensiivselt põleb su viha, kui oled haiget saanud. Ära raiska oma aega kättemaksule. Püüa aru saada, et see on aeg, mis on ette nähtud kasvamiseks. Lase sel juhtuda.

Ambur

Su loomuses on rändamine, nii sa võtad kätte ja lähed järgmise aarde jahile. Sa oled seikluste leidmises võitmatu, seetõttu pole sul aega negatiivsete mõtete käes kümmelda.

Kaljukits

Et valust pääseda, matad sa end töösse. See kõik on kena, aga sa pead võtma aega, et oma tunded läbi elada.

Veevalaja

Kui su ego on haiget saanud, on su esimene instinkt oodata, kuni saabub keegi, kes sind päästab. Võta end kokku ning ravi ise oma haavad. Ära lase kellelgi võtta sult enda armastamise oskust.

Kalad

Valu eest põgened sa fantaasiamaailma ning sukeldud raamatutesse, kunsti või unistustesse. Aga ära maga elu maha! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles