Viis nippi pühade-eelsest lahkuminekust toibumiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pühadeaegseid lahkuminekuid tuleb ette igal pool. Paljud otsustavad nende jaoks mittetoimiva paarisuhte just enne jõule lõpetada, et vältida reisimise ja perega kohtumisega kaasnevat stressi.

Murtud südamega ei tee meelt rõõmsamaks ka kõikjal kostuvad lustakad jõuluhelinad, kirjutas shine.yahoo.com. Järgnevad soovitused, mis loodetavasti aitavad pühade-eelse suhte purunemisega paremini toime tulla, pakkusid välja raske lahkumineku läbi elanud naised ise.

Poputa end

Väärid sel raskel ajal midagi rohkemat. Hellita end väikeste asjadega, mis sind rõõmustavad: rahusta end massaažiga, sõida nädalavahetuseks sõbrannadega linnast välja, mine kinno (mitte romantilist filmi vaatama), söö mõnd lemmiktoitu, mis pole su toitumiskavas ning ära ole enda vastu karm, kui lähed trenni asemel mullivanni.

Külasta salongi

Juuksur, meik, maniküür – need panevad sind tundma hellitatud printsessina ning lisaks näed ülimalt hea välja, kui otsustad välja minna, et uusi mehi kohata. New Yorgis elava Jenniferi sõnul oli küünesalong ainus, mis aitas tal lahkuminekust üle saada: «Kurb tõdeda, kuid see toimis minu puhul. Naistega lobisemine ja välja tulles end kaunina tundmine suutsid mu tuju tõsta!»

Peida Teda meenutavad esemed

Sa ei pea ära viskama kõiki fotosid, armastuskirju ja tema kingitud kaisukaru, kuid nende pidev nägemine tuletab vaid meelde, et ta pole sinuga. Seega peida need ära. Need esemed on osake elust ning mitte unustamiseks, kuid edasi liikumiseks tuleks need silme alt ära panna.

Debra Los Angelesist meenutas: «Kui enda abikaasast lahku läksin, panin kõik meie ühised pildid kasti. Nüüd, kaks aastat hiljem, olen õnnelikus suhtes uue mehega ning vaatan aeg-ajalt vanu fotosid ja tunnen heameelt, et see inimene minu elus oli.» Siiski pidi ta tol ajal vabanema vanast armust, et teha ruumi uue jaoks.

Kui ei taha, ära mine!

Oled kutsutud perekondlikule üritusele, kus kõik teadupärast sinu suhte kohta pärima hakkavad või kihluspeole, kus kogu jutt pulmade planeerimisest sul südame pahaks ajab? Kui teatud vestlused või kellelgi kihluse tähistamine sind endast välja võivad viia, siis on kõik korras, kui jätad peole minemata.

Hakka tulevikuplaane tegema

Uue hobiga alustamine, treeningkursusele kirja panemine või nädalavahetuseks reisi planeerimine aitab tulevikule keskenduda. Kui sul on, mida positiivset oodata, mõtled tõenäoliselt vähem minevikule. Kohtumiste kokku leppimine, kalendri märkmetega täitmine ja sõbraga, kes sul alt hüpata ei lase, plaanide tegemine pakub ootamiseks konkreetseid sündmusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles