Kvaliteetne toit on beebi tervise ja heaolu garantii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põnn

Iga lapsevanem tahab pakkuda oma lapsele parimat. Puhas ja kvaliteetne toit on väga oluline, et beebi kasvaks terveks ja tugevaks. Aga millist lastetoitu eelistada? Valik poelettidel võib võtta silme eest kirjuks ja kunagi ei tea, millise purgi sisu beebile maitseb. 

Ainus kodumaine lastetoidusari Põnn on täienenud uute toodetega, mis on loodud spetsiaalselt beebi vajadusi ja maitse-eelistusi silmas pidades. Kõik uued retseptid on valminud koostöös lastearst Reet Raukasega, kes andis nõu, millise energiavajaduse ja konsistentsiga lastetoidud on lastele parimad ning millised on beebile sobivad kogused lisatoiduga alustamisel. 

Uued Põnni lastetoidud ei sisalda enam lisatud suhkrut ega nisujahu – nende asemel on toodetes hoopis rohkem puu- ja juurvilju. Põnni tootevalikust leiab põnevaid maitseid igas vanuses beebidele. Kerged ja siidised mehud sobivad ideaalselt uute maitsete avastamiseks päris pisikestele beebidele, samuti mõnusaks vahepalaks veidi suurematele põnnidele. Pudrud on suurepärased ampsud imikutele alates kuuendast elukuust ja sobivad söömiseks nii soojalt kui külmalt, aidates kaasa väikelapse seedeprotsesside reguleerimisele. Juba toimekamad beebid saavad lisaenergiat Põnni jogurtipüreedest ja köögiviljaroogadest. Kõikides Põnni toodetes kasutatakse võimalikult palju kodumaiseid tooraineid. Näiteks on köögiviljatoitudes vaid kodumaine liha, kartul, porgand ja peet ning putrudes Eesti piim.

Uued Põnni lastetoidud ei sisalda enam lisatud suhkrut ega nisujahu

Aga ka kõige kasulikumast ja tervislikumast lastetoidust on vähe kasu kui beebi keeldub seda söömast. Põnni sarja tooted on loodud Eesti beebide maitse-eelistusi silmas pidades ning neid anti beebidele proovida veel enne toodete turule toomist. Kui beebidele valmistoode ei meeldinud, suunati see tagasi tootearendusse. 

Põnni klaaspurgisarja uuenenud välimus teeb toodete leidmise poeriiulitelt lihtsamaks. Purke ja tuube kaunistavad lustakad laste joonistused. Samuti aitavad pakenditel olevad märgistused kiiresti jõuda otsusele, milline toode, mis vanuses beebile sobib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles