Numeroloogia saladused: mida näitab nimi su elusaatuse kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Numeroloogia uurib, kuidas numbrite maailm meie elusid mõjutab. Spiritualistid usuvad, et nimes leiduvatel täishäälikutel on sulle kui indiviidile tohutu mõju. Kui sa liidad kokku kõik sinu nimes leiduvad täishäälikud, saad sa numbri, mida nimetatakse saatuse numbriks. Mida see sinu kohta näitab?

Arvutuskäik on iseenesest lihtne: igal tähel on numbriline väärtus, «a» on 1, «e» on 2 jne. Nüüd löö kokku kõik oma nimes leiduvate täishäälikute numbrid ja kui tulemus on kahekohaline, liida ka need numbrid omavahel. Kui näiteks algne summa on 17, siis liida ka 1 ja 7, ning saadki oma saatuse numbri, milleks selles näites on 8.

Number 1.

Su saatuse number esindab juhtimist ja kontrolli, mis käest minnes võib kasvada egotsentrilistesse mõõtmetesse. Sa pead oma oskusi ja enesekindlust ohjama alandlikkuse ja perspektiivitundega. See on number, mis näitab suurt potentsiaali ja loomingulisust.

Number 2.

Sa oled suurepärane suhtleja ning su erioskuste hulka kuulub vahendus- ja läbirääkimisoskus. Sind ei tõuka tagant teiste kiidulaul, aga teinekord võid sa olla isegi liiga empaatiline, mis tähendab, et su tunded võivad liiga kergelt haavatud saada, kirjutab Higher Perspective.

Number 3.

Sa võid endast teinekord jätta väga pealiskaudse tuulepea mulje, aga sa oled elav seiklusteotsija. Sul on hea suuvärk, mis sind nii mõnigi kord aitab hädast välja. Sa oled optimistlik ning su hea suhtlusoskus on teinud sinust inimese, kes inspireerib teisi.

Number 4.

Sa oled võimekas ja energeetiline. Sa pead hoidma oma elu organiseerituna või sinu suur energia sööb su elusalt. Teisalt peitub just energeetilisuses su edu võti.

Number 5.

Sa oled mitmekülgne ja õpivõimeline, mis tähendab, et sa tervitad muutusi avasüli. Samas oled sa rahutu ja see võib kätte maksta. Sul on raske olla järjepidev ning seetõttu teed sa pisikesi tüütuid vigu.

Number 6.

Sa oled perfektsionist ning nii enda kui teiste suhtes ääretult nõudlik. Sul on suur süda ning sa oskad inimesi enda ümber hinnata. Sa oled sageli rakkes maailmaparanduslike projektidega.

Number 7.

Sa oled mõtlik, analüütiline ja su pilk on sageli pööratud sissepoole. Sind ei heiduta keerulised situatsioonid. Sa oled leidlik ning seetõttu väga efektiivne, mis võib jätta sust külma ja kalkuleeriva inimese mulje.

Number 8.

Sa oled sündinud äriinimene. Sa võid une pealt organiseerida ja administreerida. Sa oled realistlik ja praktiline, mistõttu paistad sa teinekord liialt ambitsioonikas.

Number 9.

Sa oled ümbritsevatele vanema venna või õe eest. Su tugevuseks on loomingulisus ja suurepärane kujutlusvõime, millega inspireerid sa alati ka teisi. Küll aga sa pead oma võimeid arendama, et sa ka ennast inspireerida suudaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles