Kümme tabavat mõtet naiseksolemise kohta

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kui sa ei ole naine, kes joogat tehes naerab, on su elu mõttetu ja tühi.» (@kashanacauley)
«Kui sa ei ole naine, kes joogat tehes naerab, on su elu mõttetu ja tühi.» (@kashanacauley) Foto: PantherMedia / Scanpix

Lõppeva naistepäevanädala valguses on paslik natuke naiseksolemise peale ka humoorikamalt vaadata.

BuzzFeed on teinud valiku säutsudest, mis võtavad lihtsalt, tabavalt ja humoorikalt kokku naiseks olemise võlu ja valu.

  1. «Daamid, ärge kunagi näidake oma aluspüksterante!!!!! Nii võib puruneda illusioon, et teie aluspüksid on tegelikult nahk!!!!!!» (@LilyKarlin)
  2. «Mul on alati tunne, et ma olen midagi maha unustanud, kui ma lähen majast välja vähemaga kui üheksa käekotiga täis rämpsu.» (@audipenny)
  3. «Nukud õpetavad tüdrukutele väga ebarealistlikke kehastandardeid. Venelasel ei pea olema sees nii palju teisi väikeseid venelasi, et olla ilus.» (@meganamram)
  4. «Mõnikord ma unustan, et meestel on kõnniteel eesõigus ja siis ma tunnen end nii totrana!!» (@maryhoulie)
  5. «Antibeebipillid on nagu tillukesed advendikalendrid eriti vastikute pühade jaoks.» (@JennyPentland)
  6. «Me peaksime ilmselt lõpetama meeste kiitmise selle eest, kui nad abielluvad eduka naisega, justkui nad oleksid adopteerinud pimeda ühe jalaga kodutu koera.» (@RachelWenitsky)
  7. «20 asja, mille kandmisest peaksid naised pärast 30. eluaastat loobuma. 1-20: teiste inimeste ootuste ja hukkamõistu raskus õlgadel» (@behindyourback)
  8. ««Kaunitari ja koletise» loo moraal on selles, et välimus ei loe, seni kuni sa oled mees.» (@ohnoshetwitnt)
  9. «Ma ei saa aru, kuidas mõistetakse naisi hukka seksiäris töötamise tõttu, samas on meil mehed, kes töötavad avalikult U2 liikmetena.» (@daliamalek)
  10. «Kui Thor on naine, siis mis järgmiseks? Naissoost arstid? Naissoost juristid? Naissoost emad? Millal see jama lõppeb?!» (@ohnoshetwitnt)
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles