Moeblogi nädala valikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Kevad ei ole enam mägede taga. Lasime ka nädala valikute kokku panemisel inspireerida end sulavast lumest ja kevade ootusest. Pehmed pastellid, julged mustrid ja ilusa ilma ootus. Varsti, juba varsti võib talveriided riidekapi tagumisse nurka tõsta!

Raili Nõlvaku imeilus kleit
Foto: Osta.ee
Raili Nõlvaku imeilus kleit Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Raili Nõlvaku valge liblikamotiiviga minikleit-tuunika on tugev kevadsõnumi tooja. Suur hall liblikas rinnaosal on nii suur, et esmapilgul ei saa arugi, et tegu on just liblikaga. Kogu tervik mõjub aga õrnalt ja tütarlapselikult. Avar tuunikalõige laseb ennast mõnusalt tunda ka pidusöögilauas kui hea-paremaga veidi liiale on mindud. Rohkete vahvate detailidega kleit on funktsionaalne, nooruslikult elegantne ja šikk.

KOOR Wood telefonikatted
Foto: Osta.ee
KOOR Wood telefonikatted Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

KOOR wood on puidutöö- ja disainiettevõte, kus valmivad puiduspoonist telefonikatted ja elava hingega vineerist märkmikud, mille disain on inspireeritud põhjamaisest stiilist, kultuurist, loomadest ja loodusest. Tänases valikus on KOORtelefonikate “Põhjamaa“, mis kaitseb ja ilustab su telefonitagust. Telefonikate kinnitub seadme taha õhukese liimikihiga, mis ei jäta eemaldamisel püsivaid jälgi. Põhjamaine muster imiteerib vanaema kootud kindaid. Vaata siis, et telefoni kinnaste asemel pessu ei pane!

Mimi Disain lastemantel
Foto: Osta.ee
Mimi Disain lastemantel Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Silm puhkab, kui näeb tänavapildis lastel jopede asemel seljas mantleid. Meie leidsime Mimi Disainilt ühe eriti armsa tüdrukute mantli nimega “Anna”, mis oma heledates toonides mõjub pärast talverõivaste tumedaid toone eriti värskelt.Kõrge villasisaldusega mantel on kerge, kuid hoiab soojas ka külmemate kevadilmadega. Puuvillane täpiline muster toob sisse mängulisema noodi, kuid samas ei mõju rõhutatult lapsemeelselt. Mimi lasteriiete puhul on ääretult sümpaatne, et kui samad tooted valmiksid suuremates suurustes, siis võiks ka vabalt ema sellise mantli selga panna. Veidi pinda sondeerides saime teada, et mantli “Anna” emmedele mõeldud versioon on juba täitsa olemas!

New Rustic keskkonnasõbralik ja multifunktsionaalne kott
Foto: Osta.ee
New Rustic keskkonnasõbralik ja multifunktsionaalne kott Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

New Rustic “Mõtle roosalt!” kott on kevadiselt pastelne ja õrnades toonides nagu just hetkel moes. Käsitööna valmistatud kotil on iseloomu, sest kanga kudumisel on kasutatud tekstiili tootmise jääke ning sangad on valmistatud mööbli tootmise jääkidest. Sellise kotiga võib minna tööle, trenni, raamatukokku, kohvikusse või randa. Igasse päeva kulub ju selline väike laiguke “roosat mõtlemist” marjaks ära!

Nööpsadul väikestele jalgratturitele
Foto: Osta.ee
Nööpsadul väikestele jalgratturitele Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Kevad ei ole enam mägede taga. Üha kõrgemalt käiv päike ja sulav lumi on selle elavaks tõestuseks. Nööpsadul pakub väikestele reisijatele alates kolmandast eluaastast sadulaid, mis on mõeldud kasutamiseks klassikalisel meesterattal. Veisenahast ja puidust valmistatud sadul on ka kergesti paigaldatav. Sõites õpib väike tegelane tunnetama tasakaalu ja mõistma juhtimise põhimõtteid. Lapse turvaline asukoht – kesktelje lähedal –annab sõitmisel nii lapsele kui ka vanemale võimaluse omavahel suhelda ning muljeid vahetadaja seiklus võibki alata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles