Kavalad gaidid leidsid geniaalse mooduse, kuidas rohkem küpsiseid müüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A photo posted by Girl Scouts (@girlscouts) on

USA gaididel on kombeks küpsiseid müües raha koguda. Nüüd leidsid ühe piirkonna gaidid väga kavala mooduse, kuidas oma küpsisemüüki suurendada.

Nimelt tegid ettevõtlikud tüdrukud oma reklaamikampaania, milles kasutavad Leonardo DiCaprio nime. Ilmselt pole vaja lisada, et kaval nipp on end ära tasunud ja neiud on müünud rohkem küpsiseid kui enne, kirjutab Babble.

Neiud tegid väikese plakati, millel on DiCaprio foto. Mees sööb pildil just gaidide küpsiseid ja pildi juures on kiri: «See on Leo. Leo tahab Oscarit. Leo ostab Oscarite galal gaidide küpsiseid. Leo võidab Oscari. Leo on tark. Ole nagu Leo. Osta gaidide küpsiseid. 4 dollarit/karp.»

Rühma esindaja ütles, et nende arvates oli see plakat väga humoorikas ja nad lootsid, et selle abil saab rohkem küpsiseid müüa. «Vaatasime Oscarite jagamist ja mõtlesime, et oleks hea, kui saaksime midagi sarnast teha,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles