Juuksur soovitab aastalõpupidudeks punutistega soengut

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tundub, et Ukraina poliitiku Julia Tomošenko algatatud punupatsimoel polegi lõppu oodata - Tallinna ilusalongi Savannah juhataja ja juuksur Sille Herma soovitab pikemate juuste omanikele aastalõpupidustusteks just nimelt punutistega vürtsitatud soengut.
 

«Ja kui võib-olla mõnele tunduvad (punupatsid -toim.) lapselikud või midagi sellist, siis tegelikult juuksurid teevad neid väga peenelt juba,» märkis Herma.

Soengu võib loomulikult ka ise endale teha, kuigi see ei pruugi olla nii lihtne. Igal juhul on iga väiksemgi pats praegu Herma sõnul väga moodne.

Ta soovitab kas ümber pea või ainult ettepoole tehtud kalasaba ning efekti andmiseks järgmist nippi: soengule kohevuse andmiseks ja ranguse pehmendamiseks tõmmata karvade haaval juukseid valmis kalasaba seest välja. Nii jääb üldmulje pehmem ja armsam. Head katsetamist!

Vaata ka pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles