«Normaalsel Barbie’l» on nüüd ka normaalne peigmees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matteli loodud Ken ja Barbie.
Matteli loodud Ken ja Barbie. Foto: /AP

2014. aastal jõudis poelettidele nukk nimega Lammily, keda on nimetatud ka «normaalseks Barbie’ks», kuna nuku proportsioonid on realistlikumad kui Barbie-nukul. Nüüd on sama ettevõte turule toonud ka meessoost nuku, keda nimetatakse «normaalseks Keniks».

Lisaks sellele, et Lammily oli realistlikuma kehaehitusega kui Barbie, saab seda nukku täiendada erinevate kleepsudega, mis jäljendavad aknet, sinikaid ja tselluliiti. Meessoost nuku tegemiseks võttis Lammily looja Nickolay Lamm eeskujuks tavalise 19-aastase noormehe, kirjutab Good Housekeeping.

1996. aastal tehtud uurimusest selgus, et Ken-nuku proportsioonid on realistlikumad kui Barbie-nuku omad, kuid Keniga suudab samastuda siiski väga väike hulk mehi. Nickolay Lamm ütles, et ka meestele valmistab kehakuvand peavalu ning see teema on tuttav ka temale. «Keskkoolis mõtlesin, et tahaks väga kivikõvasid kõhulihaseid. Tegin kõvasti trenni ja võtsin kaalust alla ning mu välimus muutus täielikult. Ja ma tean, et ma pole ainuke mees, kellel on selliseid kogemusi,» sõnas ta.

Vaata ka nukku tutvustavat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles