Mis päev on parim seksiks või armumiseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tead, mis nädalapäev on parim seksimiseks või elu armastuse leidmiseks? Kui ei, siis alljärgnevalt on välja toodud, mis teeb igast päevast erilise.

Londoni majanduskooli uuringu järgi on iga päev millekski kõige parem, et elust viimast võtta – alates seksimisest kuni palgatõusu küsimiseni, vahendas Idiva.com The Suni. Järgnev loend soovitab, mida ühel või teisel nädalapäeval ette võtta.

Esmaspäev

Parim aeg stressi maandamiseks. Uuring soovitas võtta aega lõõgastumiseks. Selle järgi on esmaspäeval 20 protsenti suurem tõenäosus südamerabandusse surra – nädalavahetuse pummeldamise ja tööle naasmise stressi tõttu.

Teisipäev

Sobib suurepäraselt planeeritud ülesannete täitmiseks, kuna oleme sel päeval kõige produktiivsemad. Nädala algul pidavat mõtlemist kontrollima vasak, oletatavasti ratsionaalsem, ajupoolkera, mistõttu sobib see aeg rutiinsete tööde tegemiseks.

Kolmapäev

Parim aeg armastuse leidmiseks. 8000 vallalisest arvas 40 protsenti, et tegu on ideaalse päevaga esimeseks kohtinguks. Kui kokkusaamine kujuneb edukaks, saad ühe päeva vabalt hingata enne reedest teistkordset väljaminekut. Kui juhtub vastupidi, saad nädalavahetuseks sõpradega plaanid paika panna, et läbikukkunud üritusest mõtted eemale juhtida.

Samuti sobib kolmapäev palga juurde küsimiseks: rohkem kui 1500 ülemusega läbi viidud uuringu andmeil on juhid sel ajal palgatõusu palvetele kõige vastuvõtlikumad.

Neljapäev

Kuna suguhormoone stimuleeriva kortisooli tase on siis haripunktis, on neljapäev parim aeg armatsemiseks. Äratuskell tasub varasemaks seada ning partneriga hommikut ära kasutada, kuna siis on meestel testosterooni ja naistel östrogeeni tase kuni viis korda kõrgem.

Parim haiglasse jäämiseks: neljapäeval minnes jäetakse inimesi suurema tõenäosusega haiglasse kauemaks. Võrreldes pühapäeval vastuvõetutega on ajavõit tervelt 24 tundi.

Reede

Sobib suitsetamisest loobumiseks, kuna teadlaste sõnul suudetakse sel juhul edukamalt nädalavahetusel tekkivatele ahvatlustele vastu panna. Viimast põhjusel, et esimestel päevadel on tahtejõud tugevaim.

Halb päev tähtsate otsuste langetamiseks. Bioloogilise kella eksperdi Martin Moore-Ede sõnul oleme töönädala lõpus väsinud ning ei suuda seega kõige selgemalt mõelda.

Laupäev

Statistika järgi on laupäev parim lapse saamiseks, kui tahad, et ta jõuaks kõrgele kohale. Sel päeval sündinutel on suurem võimalus saada peaministriks. Alates 1900. aastast on Suurbritannia 21-st peaministrist kuus sündinud laupäeval.

Pühapäev

Sobib väljas söömiseks. Iga viienda küsitletu sõnul on traditsioonilise pühapäeva söömaaja ettevalmistamine stressirohkem kui hambaarsti külastamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles