Isa otsis tütre teadmata ajalehekuulutuse abil endale väimeest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks Illinoisi osariigis elav mees otsustas kohalikus kristlikus lehes avaldada kuulutuse, et otsib oma tütrele meest. Kuulutuses kiitis isa tütre kaunist välimust ja mainis sedagi, et tütar on veel süütu.

Väidetavalt on isa varemgi tuttavatele vihjeid teinud selle kohta, et tema tütar Rachel on vaba ja vallaline. Tütar polnud aga teadlik sellest, et isa on talle salaja kaaslast otsinud, vahendab Elite Daily.

Kuulutuses kirjeldab mees oma tütart järgmiselt: «Jumalik, imekaunis, sportlik, haritud, karjäärinaine, humoorikas, armastab reisimist, räägib mitut keelt, 26-aastane neitsi.» Kuulutuses on ära märgitud ka blogiaadress, kust leiab rohkem infot ja kontaktina on kirja pandud isa meiliaadress.

Tütar Rachel Stewart on tänaseks sellest oma blogis korduvalt kirjutanud, mõned blogipostitused on ka juba kustutatud. Lõpuks võttis tütar julguse kokku ja küsis isalt ajalehekuulutuse kohta otse. Isa tunnistas, et ta tõesti tegi seda. Stewart kirjutas oma blogis, et ta polnudki isa peale vihane ega tundnud piinlikkust. «Ma olen lihtsalt närvis, et kui sellest asja ei saa, siis võin peagi näha oma pilte suurelt reklaamitahvlitel,» tegi naine oma isa agaruse üle nalja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles