Lood kohutavatest pimekohtingutest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pimekohtingule minek võib olla üsna hirmutav. Sa ei saa ju kunagi päris kindel olla, kes või mis sind ees ootab või kas sina talle üldse meeldid. 

Whisperi keskkonnas paljastavad inimesed oma kõige kohutavamaid kogemusi pimekohtingutelt. Loe ja võta teiste lugudest õppust!

  1. «Kohtusime Burger Kingis. Ta muudkui naeratas ühele vanemale naisele, kes oli tema järel sisse tulnud. Hiljem selgus, et see oli tema ema ja ta hoidis meil terve aja silma peal.»
  2. «Naine tuli restorani ja astus minu juurde. Ta küsis, kas mina olen see, kellega ta pidi kohtuma. Saades jaatava vastuse, ütles tema, et tal on kallim ja ta lahkus.»
  3. «Mu kaaslane oli hiljaks jäämas ja lõpuks tormas sisse oma tööriietes. Ta töötas ühe pitsabaari maskotina.»
  4. «Mees palus, et ma võtaks restoranis kingad jalast, sest ta soovis mu jalgu näha.»
  5. «Mees oli väga imelik ja jõi end täiesti purju. Ta sai pahaseks, sest ma ei tahtnud temaga seksida. Ta solvas mind ja nimetas erinevate nimedega, lõpuks visati ta restoranist välja. Väga piinlik õhtu.»
  6. «Mees uhkustas sellega, kui suur peenis tal on, seega me läksime tema poole ja seksisime. Tal oli kõige väiksem peenis, millega mul on olnud au kohtuda. Üritasin kõigest väest naeru tagasi hoida.»
  7. «Naine tutvustas mind kelnerile kui oma kihlatut ja terve ülejäänud õhtu rääkis ta meie ühisest tulevikust.»
  8. «Vaatasime koos ühte filmi hobustest ja kallistasime... kuni ühel hetkel hakkas ta mulle kõrva hirnuma.»
  9. «Mees rääkis mulle, et ta on süütu ja tahaks väga minuga vahekorras olla, tema silmis oleks see vahekord võinud lõppeda rasedusega. Ta tahtis väga perekonda luua.»
  10. «Naine puhkes nutma, sest ta igatses oma eksi. Seejärel jõi ta end täis ja kadus restorani tualetti. Hiljem selgus, et ta oli ühele kutile oraalseksi teinud ja lahkus pärast teisega.»
  11. «Mees jõi end õhtusöögi ajal täis, flirtis ettekandjaga, kaotas oma võtmed ja ma pidin ta bussipeatusesse sõidutama. Meie esimene ja viimane kohtumine.»
  12. «Tal polnud raha, et õhtusöögi eest maksta ja ta küsis, kas ta tohib pealt vaadata, kuidas ma käterätiku peale pissin. Tore kutt.»
  13. «Ta ilmus kohtingule Halloweeni kostüümis ja oli end teinud kauboiks. See polnud Halloweeni ajal.»
  14. «Mu kaaslane arreteeriti, politsei oli juba mõnda aega teda taga otsinud. Mind küsitleti tund aega ja siis läksin üksi koju.»
  15. «Me nutsime koos oma ekside pärast. Tema armastas ikka veel oma endist tüdrukut ja mina oma endist poissi.»
  16. «Üks mu pupillidest laienes nii palju, et mu nägemine muutus ähmaseks. Seda polnud varem kunagi juhtunud ja see hirmutas naise tõeliselt ära.»
  17. «Mees võttis oma endise kallima lapse kohtingule kaasa, kuigi tema polnud selle lapse isa.»
  18. «Naine virises meeste üle ja kurtis, kui nõmedad mehed on. Sellest hoolimata maksin ma arve. Hiljem kuulsin, et ta olevat oma sõbrannade ees uhkustanud sellega, et tõmbas mu lõksu.»
  19. «Mees ütles mulle: «Sa oled nii ilus, täpselt nagu mu emme.» Ta oli 28-aastane.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles