Videoeksperiment: naised proovivad Kardashiani tissiteipi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja tema punase vaiba teibitrikk.
Kim Kardashian ja tema punase vaiba teibitrikk. Foto: Xposure / Scanpix

Kim Kardashian postitas hiljaaegu sotsiaalmeediasse pildi, mis paljastas: tema suurepärase dekoltee saladus ei ole mitte looduslik. Triki teeb ära hunnik teipi!

BuzzFeed palus naistel katsetada, mis tunne on oma rindu teipida. Naiste ootused teibi osas on üldiselt madalad. Üks katses osalenu, kes on imetanud kaht last, loodab, et ehk suudab teip taastada rindade varasema välimuse. «Kui see töötab tema jaoks, peaks see ka meie peal töötama?» küsib teine osalenu retooriliselt.

Kui naised dekolteed teipima asuvad, võib näha erinevaid reaktsioone. «See on nagu väga veider käsitööprojekt,» kommenteerib üks. Üldiselt tõdevad naised, et üksi on ikka päris keeruline kogu selle teipimistööga valutult hakkama saada ning ära kuluks nii mõnigi assistent.

Kuidas naised tulemusega rahul on? «Mulle väga meeldib, kuidas see kõik välja näeb, kui muidugi teip ise välja jätta,» tunnistab üks naine.

«Ma ei julge peaaegu üldse liigutada, sest muidu mu rinnad lihtsalt kukuksid. See on kohutavalt ebamugav,» teatab aga teine katses osalenu.

«Tunne on palju parem, kui ma arvasin, aga ikkagi ei läheks ma niimoodi teibitult välja.»

«Ma ei ole eriti rahul,» lõpetab video aga neljas osavõtnu. «Mu rinnad on väikesed ja ma ei arvanudki, et ma selle triki läbi Kim Kardashianiks muutun. Ma lihtsalt kannan edasi kleite, mis mulle sobivad, ja ei tunne survet, et peaksin oma keha kuidagi muutma.»

Hea õppetund meile kõigile! Vaata ka videot: 

 

Women Try Kim K's Boob Tape Secret

Posted by BuzzFeed Video on Saturday, 5 March 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles