Tahad leida tõelist armastust? Siis pead leppima nende viie mõttega

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Me kõik igatseme enda kõrvale kedagi, kellele toetuda, kes muudaks elu veelgi enam elamisväärseks. Aga enne, kui sa pole leppinud järgneva viie mõttega, ei leia sa kunagi tõelist armastust.

  1. Tõelise armastusega tuleb vaeva näha. Mõned arvavad, et tõeline armastus on kerge ja pidevalt lõbus, aga nii pole see kohe kindlasti. Armastus võib olla raske ning sellega peab vaeva nägema. Aga tõeline armastus tundub õige, kirjutab Higher Perspective.
  2. Sa pead austama teise inimese piire. Kui sa kedagi armastad, ei ole see äritehing. Sa ei oma teist inimest, sa ei oma tema asju. Sa pead leppima teise inimese piiridega.
  3. Suhtlemine on võti. Kõige olulisem on hoida suhtluskanalid avatuna, muidu läheb asi kiirelt hukka. Isegi kõige vastikumatest asjadest peab rääkima, kui seda ignoreerida, hakkate teineteist kiirelt põlastama ja see lõpetab ka kõige tugevama suhte.
  4. Sa pead elama eesmärgiga. Kui sa tahad, et su ellu jõuaks tõeline armastus, pead sa oma elu elama mõtestatult ja eesmärgiga, ükskõik, mille sa oma eesmärgiks siis ka võtaks.
  5. Armastus ei tee haiget. Armastus ei tohi kunagi haiget teha, armastuse tunne peab olema hea, soe ja mõnus. Kui su elus on armastus, mis teeb haiget, siis pole see päris õige armastus.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles