Postimehe nädalahoroskoop 5.-11. märts

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kelle armuelus puhuvad muutlikud tuuled, kes aga on alanud perioodil eriti ligitõmbav? Loe siit!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tempo on kiire, olukorrad vahelduvad ruttu. Et sul tuleb ühe teema juurest teise juurde hüpata, võivad mõned alustatud tegevused pooleli jääda. Keeruline on asju tähtsuse järjekorda seada. Emotsioonid võivad kõikuda, minevikus kogetu mõjutab mingil viisil ka praegu toimuvat.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Küllap on suhted sõprade ja mõttekaaslastega selle nädala põhiteema. Aeg toob välja tõsiasja, et inimesed on vägagi erinevad ning asjaajamine pole lihtne ka juhul, kui tegutsetakse ühise eesmärgi nimel. Kui algul võib tunduda, et koostöö ei taha kuidagi sujuda, liiguvad asjad töönädala arenedes paremuse poole.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Karjääririndel on rahutu aeg. Ühel päeval tunduvad väljavaated suurepärased, hetke pärast aga näed asju teisest vaatevinklist ning olukord tundub lootusetu. Pere ja koduga seotud eesmärgid segavad tööle pühendumist või siis vastupidi – suur soov töö nimel pingutada rikub suhteid pereliikmetega.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hinges on kevadine rahutus. Igapäevane rutiin on kuidagi eriti väsitav, tahaksid oravarattast pääseda, kuhugi kaugele, paremasse paika sõita. Siiski ei pruugi sul tekkida võimalust reisikihule järele anda, sest töiseid kohustusi on palju. Ka on võimalik, et oled seotud õppetööga, mis nõuab samuti omajagu aega ja vaeva.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Nädal võib pakkuda häid võimalusi muudatuste tegemiseks. Juhul, kui sind enda juures miski häirib, võiksid nüüd end kätte võtta ning alustada halbadest harjumustest loobumisega. Rahaasjus ära oma teadmisi ja võimeid üle hinda. Ühisvaraga seotud asjaajamine võib alates nädala keskpaigast uue hoo sisse saada.

Neitsi

23. august – 22. september

Päikese ja Jupiteri opositsiooni mõjul võid olla tavapärasest märksa vähem distsiplineeritud. Üllatad teisigi sulle mitte loomuomase muretusega. Võid oma võimalusi ning ka tööalast võimekust üle hinnata, mistõttu planeerid töödega valmis saamiseks vähem aega, kui sul tegelikult tarvis läheb.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui suunad oma energia kodusesse sfääri, õnnestub paljugi ära teha – midagi uuendada või remontida, katkised asjad parandada või välja vahetada. Kodu saab värskema ja rõõmsama ilme. Võid nüüd olla küllaltki tundlik ning ka viirustele vastuvõtlik, pead sel nädalal eriti hoolikalt tervist hoidma!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Küllap õpid sel nädalal mõndagi uut ja põnevat. Suhete vallas võib toimuda pöördeid, mis teevad asjad veelgi segasemaks. Olukord muutub iga päevaga. Lastega suheldes ole kannatlik ja taktitundeline, paku neile kindlustunnet. Kunagised koostööpartnerid võivad sinuga taas ühendust võtta ning huvitavaid ettepanekuid teha.

Ambur

22. november – 21. detsember

Marsi jõudmine Amburi märki tõstab energiataset ja tekitab veelgi suuremat tegutsemislusti. Kui ilmad ongi veel talvised, tunnetad kevade lähenemist ning teed uljalt uusi plaane. Tõenäoliselt vajavad vanemad sugulased sel nädalal su tuge ja abi. Proovi nendega kannatlik olla ka juhul, kui nende käitumine sind kuidagi ärritab.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pluuto harmoonilised aspektid Päikese ja Jupiteriga annavad häid võimalusi jõudsaks enesetäiendamiseks. See, mida nüüd õpid, võib su elu muuta, sellele uue suuna anda. Aeg on küllaltki hea ka reisimiseks. Parem on, kui sa enne reisi asjad läbi mõtled ja korraliku plaani teed. Ära jäta tähtsaid asju juhuse hooleks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Perioodi alguspäevil oled romantilisel lainel. Eriti naissoost Veevalajad mõjuvad külgetõmbavalt ning suudavad endast kustumatu mulje jätta. Nädala arenedes tekib sul ilmselt võimalusi äritehinguteks. Need võivad õnnestuda juhul, kui hoolikalt planeerid ning oskad ka riske märgata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nädal võib emotsionaalselt üsnagi pingeliseks kujuneda. Ära piitsuta end liigselt takka, ära põe tööasjade pärast ning proovi vältida ebakõlade tekkimist ülemustega. Proovi olla rahulik ja kindel. Ära võta enda kanda ülesandeid, mis on sulle uued ja tunduvad keerukad. Tee seda, mida juba varasemast hästi oskad.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles