Üheksa fakti, mida sa veel Leonardo DiCaprio kohta ei teadnud (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sipa USA / Scanpix

Värske Oscari-võitja Leonardo on meie lemmikmees olnud juba palju aastaid. Siin on üheksa fakti, mida sa tema kohta võib-olla veel ei teadnud.

  1. Võib tunduda, et Leo on kõva party boy, aga tegelikult pole ta elu jooksul kordagi oma sõnul narkootikume tarbinud. Filmi «Wall Streeti hunt» jaoks pidid eksperdid teda õpetama, kuidas usutavalt pilves inimest mängida.
  2. Kui Kate Winslett «Titanicu» filmimise ajal kuulis, et peab Leonardo DiCaprio ees alasti olema, otsustas ta omapärasel moel pinge lahendada: Leoga kohtudes tõstis ta ootamatult oma särgi üles ja näitas oma rindu.
  3. Leonardo hoolib väga loodusest ja selle säilimisest. Üle kümne aasta tagasi ostis ta saare nimega Blacadore Caye, et seda kaitsta ülekalastamise, erodeerumise ja metsatustamise eest. Koos arendaja Paul Sciallaga rajab ta praegu saarele maailma esimest ökoteadlikku luksuskuurorti, mis peaks külalistele uksed avama 2018. aasta kevadel.
  4. Leonardo DiCaprio on nime saanud Leonardo Da Vinci järgi. Mees on rääkinud, et kui tema ema rase oli, külastas ta Firenzes kuulsa kunstniku näitust. Üht maali imetledes tundis naine esimest korda beebi liigutusi ning Leonardo isa tõlgendas seda kui märki kosmosest.
  5. «Ameerika psühhopaati» produtseerinud stuudio tahtis Batemani rollis näha just DiCapriod ning nad olid valmis oma eelarve neljakordistama, et saaksid maksta toonast DiCaprio 21 miljoni dollari suurust näitlejatasu. Samal ajal loobus Christian Bale üheksa kuud jutti kõigist rollidest ja prooviesinemistest, olles kindel, et DiCaprio loobub rollist. Tal oli õigus.
  6. Leonardo mängis indifilmis pealkirjaga «Don’s Plum», kuid keelas selle avaldamise USAs ja Kanadas. Filmi produtsent on teinud filmi internetis kättesaadavaks.
  7. 2007. aastal käis Jordan Belforti memuaari «Wall Streeti hunt» üle tõsine pakkumissõda. Lõpuks võitis Leonardo ning Brad Pitt, kes samuti raamatust filmiversiooni teha tahtis, jäi tühjade kätega.
  8. Leonardo DiCaprio ja Kate Winslett rajasid fondi, mille eesmärk on toetada Titanicu katastroofi viimase ellujääja Millvina Deani hooldekodu kulusid. Fondi rajamise ajal oli Dean murdnud just puusa ning rabeles rahalistes raskustes, olles sunnitud isegi oma viimased Titanicu mälestusesemed maha müüma, et ravikulusid tasuda.
  9. Filmi «Vabastatud Django» filmimise ajal pidi Leonardo võtte ajal pausi tegema, kuna tal oli keeruline nii palju rassistlikke lauseid öelda. Samuel L. Jackson tõmbas Leonardo kõrvale ning ütles: «Mother f****, see on meie jaoks lihtsalt tavaline teisipäev!»

Allikas: Tickld

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles