Kuhu minna 5.-11. märts?

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 finaalkontsert Saku suurhallis ja ETV ekraanil laupäeval, 5. märtsil kell 19:30. Fotol Eesti Laul 2015 võitjad: Elina Born ja Stig Rästa.
Eesti Laul 2016 finaalkontsert Saku suurhallis ja ETV ekraanil laupäeval, 5. märtsil kell 19:30. Fotol Eesti Laul 2015 võitjad: Elina Born ja Stig Rästa. Foto: Jelena Rudi

Kuhu minna nädalavahetusel ja millega üllatada kallimat naistepäeval?

EESTI LAUL

Ja saabki selgeks, kes esindab Eestit maikuus 61. Eurovisiooni lauluvõistlusel Stockholmis! Täna, 5. märtsil kell 19.30 algab Saku suurhallis Eesti Laul 2016  finaalkontsert, mida kannab üle ETV. Pange nüüd telefonid valmis, sest iga hääl loeb! Õhtuse kontserdi piletid on küll välja müüdud, kuid päeval toimuvale peaproovile on neid kohapeal saada. Nii peaproovis kui ka õhtul astub erikülalisena üles sadade tuhandete lemmik Isac Elliot Soomest. 

TEATRITE PÄEV

Teatri- ja muusikamuuseumis tähistatakse täna kella 11–16 teatrikuud suure teatrite päevaga, mis pakub palju põnevaid tegevusi. Avasta kulissidetagust teatrimaailma: võta osa lavavõitluste töötoast, õpi grimeerija käe all põnevaid eriefekte tegema, proovi pille ja mängi pillibingot, tutvu butafooriaga, lase nägu maalida, proovi teatrikostüüme, loe lugemiskoer Steffile näidendit ette. Kohale on oodatud nii suured kui ka väikesed. Mitmes töötoas on osalejate arv piiratud, sestap tasub muuseumi kodulehelt lisainfot otsida.

NAISTEPÄEV

Taas jõuab kätte see kevadet tõotav päev, kui naistele kingitakse lilli ja kaunimate häältega mehepojad seavad end ritta, et neile südantliigutavaid serenaade laulda. Tõnis Mägi esineb naistepäeval, 8. märtsil Kõue mõisas, Uku Suviste Saku mõisas, Kristjan Kasearu Itaalia restoranis Al Bastione. Boris Lehtlaan, Mait Maltis, Artjom Savitski, Karl Madis ja ansambel Karavan teevad aga naistepäevatuuri «Laululilled» koguni kolmes linnas – kolmapäeval Tartus, neljapäeval Tallinnas ja reedel Pärnus.

FIRMABÄND

Kas oled salamisi rokkstaar, kes tööpäeva lõppedes lipsu longu laseb ja sõpradega garaažiseinte vahel kitarrikeeli kiusab? Kuna Firmabänd 2016 registreerumise magasid sel aastal maha, tule ja ela lihtsalt kaasa teistele omasugustele 11. ja 18. märtsil Rock Cafes eelvoorus ja 25. märtsil finaalis. Meistriklassi näitavad eri päevadel Singer Vinger, Super Hot Cosmos Blues Band ja Sõpruse Puiestee, täpsemat infot leiad Rock Cafe ja firmaband.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles