Heili Klandorf: ebamaiste olendite päev

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Uskumatu, kuidas kedagi kuulates võib tekkida tahtmine valjult hüüda: «Ma olen naine ja ääretult uhke kõige selle üle, mis minus on!»

Just selline soov valdas mind, kui kuulsin, kuidas avaldas Elustiili suhterubriigi tarvis mõtteid naiste kohta Terminaatori solist Jaagup Kreem. «Naised on ühed ebamaised olendid, ole sa abielus kümme või kakskümmend aastat,» räägib Jaagup ja lisab, et ilmselgelt on naised meeste muusad ja põhjus, et elada. Jaagupi mõtted naistest on justkui ämbritäis komplimente, mis sulle korraga pähe sajab ja südame põksuma paneb. Ja millal saaks olla veel parem aeg taas õide puhkeda ja särama lüüa, kui alanud märtsikuu kõrgemalt käiva päikese, sulalume ja naistepäevaga, või siis Jaagupilt naiste kohta käivat väljendit laenates – ebamaiste olendite päevaga.

Tegelikult ei ole ju naiste päralt ainult üks päev aastas, vaid hoopis kuude kaupa päevi, kui aga ise tahame. Kuidas oma naisenergia üles leida ja seda ka teistega jagada, annab tänases Elustiilis nõu ka komeedina Eesti muusikataevasse tõusnud naistrio La La Ladies. Need naised end juba tagasi ei hoia! Mida sinulgi siin häbeneda – ärka, sära ja usu, et oled eriline, iga päev!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles