Viis märki, et oled leidnud Selle Õige ja võid otsingud lõpetada

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kui sul on õnnestunud hoolimata pruudi- ja peiupõuast siiski enda kõrvale kaaslane leida, soovitame hinge tõmmata ja rõõmsalt elu nautida. Siin on märgid, et sa oled leidnud enda kõrvale õige inimese.

  1. Teil on samad pikaajalised eesmärgid. Te ei pea olema power couple ning teil ei pea isegi olema samad huvid, aga paaride jaoks on oluline koos kasvada. Nii et kui üks teist tahab paikseks jääda ja karjääri teha, peret luua, samas kui teine eelistaks ümber maailma reisida, siis ei ole te päris samal lainel. Samas ...
  2. Te tahate, et teie suhe töötaks. On võimalus, et ükskõik kui erinevad teie ja teie elud ka poleks, tahate, et teie suhe töötaks ning olete valmis selle nimel pingutama. Te peate olema valmis kompromissideks, muutusteks ja tööks ning kui te seda olete, on see väga tähtis näitaja.
  3. Te aktsepteerite teineteist. Ükskõik, kes sinu partner ka poleks: sa aktsepteerid teda ning tema sind. Kui su partner tahab muutuda, toeta teda! Aita neil olla parim võimalik versioon iseendast, aga ära kunagi kedagi muutuma sunni.
  4. Sa tunned tõelist rahu. Pärast pikka väsitavat päeva tunned sa end temaga koos kodus tõeliselt hästi. Sind valdab sügav rahu ja rahuolutunne. Ükskõik, mis te koos ei teeks, temaga koos olles oled sa lõputult rahul.
  5. Sa oled armunud. Üsna oluline märk, kas pole. Kui sa avastad, et armastad kedagi tingimusteta, lõpeta otsimine, sa oled oma inimese leidnud.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles