Pariisi moenädal: H&M

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

H&M Studio AW16 kollektsiooni esitlusel ajaloolise Pariisi Bourse de Commerce’i kuplikujulise lae all ammutati inspiratsiooni tugevatest naistest ja sõltumatu meele ilust. Külaliste seas olid teiste hulgas ka Emma Roberts, Chiara ja Kate Mara.

Kogu tähelepanu oli kollektsioonil, mis kombineeris jõuliseid lõikeid Rootsi pärandi ja käsitööga. Värsket tähelepanu pöörati taas naiselikule siluetile, mille lõid õlgade ja vöökoha tegumoed. Dramaatilisust lisasid välimusele ja hoiakule gautšode peakatted tšambergod ja kauboisaapad.

«See kollektsioon toob esile naiste tugevuse ja ilu ning selle, kuidas me oma jõudu riietumise kaudu väljendame. Mulle meeldib kontrast, mis tekib jõuliste lõigete ning Rootsi pärandi ja folkloori käsitöödetailide vahel,» sõnab H&Mi loovnõustaja Ann-Sofie Johansson.

Esitlusel kõlanud muusikapala «Mystery Lake» lõi spetsiaalselt selleks puhuks Nicolas Godin bändist Air ja tuju tõstsid veelgi koorilaulud. Pariisi moenädala jooksul toimunud esitlust külastas 600 rahvusvahelist moetoimetajat ja külalist. Ülemaailmne publik jälgis esitlust veebilehe studio.hm.com kaudu.

H&M Studio on H&Mi hooaja võtmekollektsioon, mille disainib just selle kollektsiooni loomiseks kokku pandud disainitiim. Piiratud kogustes toodetud kollektsioon on saadaval 200 kaupluses ja ka veebipoes alates 8. septembrist. Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles