Meie lemmik Oscari-võitja outfit: Jenny Beavani M&S tagi!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kostüümikunstnik Jenny Beavan
Kostüümikunstnik Jenny Beavan Foto: Sipa USA / Scanpix

Oscarite jagamine lööb kogu Hollywoodi kihevile ja umbes nagu meie ajakirjandus lahkab lõputult presidendiballi kostüüme, ei suuda sealne meedia punase vaiba outfit’idest kõrvale vaadata. Meie lemmikkostüümi kandis aga kindlasti Oscari võitnud Jenny Beavan.

Jenny ignoreeris kõiki punase vaiba naeruväärseid reegleid (kas keegi küsib Leonardo DiCaprio käest, kes on tema ülikonna autor? Kas mõne mehe ülikond maksab kümnendikkugi näitlejatari couture-kleidist?) ning läks Oscarite jagamisele Marks & Spenceri võltsnahast tagis, mustades pükstes. Ta ilme ütles kõik: mul on kuradi mugav olla ja ma ei kavatse seda häbeneda!

Kostüümikunstnik Beavan võitis Oscari oma töö eest filmis «Mad Max: raevu tee». Kui naine oma auhinnale järele marssis, oli publik šokeeritud ning unustas isegi plaksutada. Sest issand jumal, kuidas mõni naine julgeb välja näha mitte nagu Disney printsess!?

Beavan teadis täpselt, mida ta teeb, vahendab The Pool. Lava taga ütles ta: «Ma ei kanna pidulikke kleite, ma näen neis naeruväärne välja. Ma ei kanna kontsi, sest mul on selg haige. See on Marks & Spencer, millel on seljal Swarovski. Mul juhtus kingadega väike õnnetus ja sädelus tuli maha. Mulle meeldib tunda end mugavalt ja minu kohta olen ma end väga üles löönud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles