Kes on see naisnäitleja, kes saab Oscari kandidaatidest kõige rohkem palka?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisnäitlejad, kes kandideerivad sel aastal parima naispeaosatäitja Oscarile.
Naisnäitlejad, kes kandideerivad sel aastal parima naispeaosatäitja Oscarile. Foto: STAFF/REUTERS

See, kui palju Hollywoodi näitlejad palka saavad, on alati väga huvitav teema. Nüüd on kindlaks tehtud, kes on see naisnäitleja, kelle sissetulek on Oscari kandidaatidest kõige suurem.

Selleks on noor näitlejanna Jennifer Lawrence. Lawrence kandideerib sel aastal neljale Oscarile ja tuleb välja, et 2014-2015 aastatel on ta rohkem palka saanud kui kõik teised Oscari kandidaadid. Forbesi andmetel on naine teeninud 52 miljonit dollarit.

Jennifer Lawrence (Reuters)
Jennifer Lawrence (Reuters) Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

See on pea kaks korda enam kui Leonardo DiCaprio, kes on teine hästi teeniv Oscari kandidaat (29 miljonit dollarit). Kui tekkis huvi, kui palju teenisid teised naised, kes kandideerivad parima naispeaosatäitja auhinnale – Brie Larson, Saoirse Ronan, Charlotte Rampling, Cate Blanchett –, siis nemad isegi ei jõudnud Forbesi edetabelisse.

Eelmisel aastal kirjutas Jennifer Lawrence üsna avameelse essee palgalõhest ja tundub, et sellest oli ka kasu. «Ma ei kavatse enam otsida «armsat» moodust, kuidas oma arvamust avaldada ja endiselt inimestele meeldida,» kirjutas ta. Lawrence ütles oma arvamuse ausalt välja ja Hollywood kuulas teda. Samas tuleb märkida, et ta pole kogu oma raha teeninud ainult tänu filmidele – Lawrence on ka Diori reklaamnägu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles