Seitse kindlat märki, et oled väga hea voodikaaslane (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt on igaüks meist mõelnud, et milline voodikaaslane ma olen. Seksi puhul kehtib sama, mis suudlemise puhul – te peate partneriga kokku sobima. Õnneks on mõned väikesed märgid, mis näitavad, kas sa oled hea voodikaaslane või mitte.

1. Mehe käed ja jalad on pinges. Üks füüsiline märk, mis viitab sellele, et mees kogeb midagi imelist, on see, kui tema käed ja jalad on pinges. Seda võib tõlgendada nii, et mees pingutab kõigest väest, et mitte liiga varakult lõpetada, kirjutab Women's Health Magazine.

2. Ta tahab seda uuesti teha. Kui sa oled korra meest voodis hullutanud, siis ta tahab seda muudkui veel ja veel teha. Ainuüksi seksile mõtlemine on tema jaoks nii erutav, et ta oleks valmis kohe uuele ringile minema. Kui sinu kallim tunneb seksi vastu kogu aeg huvi, siis võid end rahulolevalt õlale patsutada – sa teed midagi õigesti.

3. Ta on väga flirtiv ka pärast seksi. Veel üks selge märk on see, kui mees on ka pärast seksi väga flirtivas tujus. Paljud mehed on tunnistanud, et saadavad pärast rahuldavat vahekorda naisele seksikaid sõnumeid, et oma tundeid välja näidata. 

4. Ta ei suuda oma käsi sinust eemale hoida. Imelisele seksile viitab seegi, kui mees tahab sind pidevalt katsuda. Ta on pidevalt niivõrd erutunud, et ei suuda oma käsi sugugi paigal hoida. 

5. Ta ütleb sulle, et seks oli imeline. See on üsna selge märk ja kui mees ütleb sulle otse, et seks oli tema arvates imeline, siis polegi vaja pikalt mõelda, kas sa oled voodis hea või mitte. Ära alahinda tema komplimente, võta neid tõsiselt. Ta ei ütle seda viisakusest, vaid sellepärast, et sa kordaksid sama ka tulevikus.

6. Seks tekitab sinus hea tunde. Kui seks oli ebamugav või miski oli sinu jaoks paigast ära, siis ilmselt tundis seda ka mees. Aga kui sinu arvates oli vahekord kirglik ja kuum, siis tõenäoliselt arvab tema sama.

7. Ta õpib uusi trikke. Mehed on loomu poolest üsna võistlushimulised. Kui sa avaldad mehele voodis muljet, siis tunneb tema, et peaks ka veidi rohkem pingutama, et sulle muljet avaldada. Ta võib hakata voodis käituma nii, nagu ta varem pole käitunud, või soovib proovida midagi, mida te enne pole teinud. Kui tema uued liigutused sulle ei meeldi, ära karda seda öelda. Kui teievaheline suhtlus on tugev, siis te suudate mõlemad magamistoas imesid korda saata. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles