Küsid alastipilte? Ole valmis viga korvama puuviljakorviga!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kuu aega tagasi jagas 19aastane San Diego tüdruk Michaela oma Twitteris fotot puuviljakorvist, mille saatis talle mees korvamaks piinlikku viga. Nimelt püüdis kutt heastada, et oli neiult alastifotosid nõudnud.

Tänaseks on pilti edastatud juba üle 40 000 korra, sest inimesed on loost vaimustuses, kirjutab BuzzFeed. Mõned kommentaatoritest uurivad, kas Michaela andis kutile andeks, teised jälle arvavad, et kui juba mees nii palju vaeva nägi, siis on tõenäoliselt tegu hea suhtematerjaliga.

Michaela ütles BuzzFeedile, et sellised asjad juhtuvad temaga kogu aeg. «Ma rääkisin Ethaniga umbes aasta tagasi, aga kui ta küsis mult alastipilte, lõpetasin ma temaga suhtlemise,» selgitab Michaela. «Aasta aega hiljem hakkas ta uuesti minuga rääkima. Ma naljatledes ütlesin, et andestan talle, kui ta mulle puuviljakorvi saadab. Vaene mees saatiski. Ma sõin selle teel tööle ära.»

Korvikesega oli kaasas ka vabanduskaart ning Ethan ise peab olukorda, kus ta on kogemata poolkuulsaks saanud, üsna naljakaks. Põhjendusena, miks ta üldse alastipilte nõudis, tõi ta stressirohke päeva. «Mul on kahju, kui ma käitusin sündsusetult. Ma loodan, et sa andestad mulle,» kirjutas Ethan Michaelale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles