Su kallim on nutja? Siin on mõned asjad, mida võiksid teada

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Mõned meist nutavad kergemini kui teised, kes heal juhul kord aastas mõne pisara poetavad. Nutmises ei ole iseenesest midagi halba, aga kui sa enne pole olnud suhtes inimesega, kelle jaoks pisarad ülikergelt tulevad, siis siin on mõned asjad, milleks valmis olla.

Reklaamid võivad ajada nutma. Kõik reklaamid, mis on seotud vigastatud loomade või haigete lastega, panevad lõua värisema, kirjutab Female First.

Pidustused on eriti rasked. Kui sa korraldad talle peo, kingid midagi tõeliselt erilist või kirjutad südamliku kirja, siis ole valmis pisarateks!

Telekavaatamine lõppeb harilikult pisaratega. Ükskõik, kas keegi sureb, lahutab, sünnib või abiellub – pisarad on kohe kindlasti platsis.

Rabedad hetked lõpevad emotsionaalselt. Kui ta on emotsionaalselt eriti pinges, siis võib ka katkiläinud tass või ümberläinud piimakruus kaasa tuua nuuksumise.

Pabersalvrätikutel on oma eelarverida. Igas toas on salvrätikarbike, sest kunagi ei tea, millal seda vaja võib minna.

Tere, hormoonid. Selja taga võib olla täiesti hea päev, aga tema hakkab ikka nutma – ta ei saa sinna midagi parata.

Õpi salvrätte kaasas kandma. Tal on kindlasti oma varu rätikuid, kuid igaks juhuks võiksid sinagi valmis olla.

Kõik peavad teda nukrameelseks inimeseks. Kuni sa neid parandad – ta pole meeleheitlikult õnnetu, vaid lihtsalt tundlik ja empaatiline inimene.

Kui ta on vihane, ta nutab. Selle asemel, et sinu või kellegi teise peale karjuda, hakkab ta selle asemel nutma, sest see võib olla selles olukorras ainus viis näidata, mida ta täpselt tunneb.

Matused. Ärme parem üldse alusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles