Kuulus modell paljastas, miks ta otsustas ise valida oma lapse soo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen ja John Legend paar päeva tagasi Teigeni raamatu «Cravings» esitlusel Los Angeleses.
Chrissy Teigen ja John Legend paar päeva tagasi Teigeni raamatu «Cravings» esitlusel Los Angeleses. Foto: F.Sadou/AdMedia/SIPA/F.Sadou/AdMedia/SIPA
Rasedaks jäämine ja lapse saamine on kindlasti üks toredamaid asju elus, kuid see ei tähenda, et teadus ei võiks sind ning su partnerit natuke aidata. Modell Chrissy Teigen ja tema lauljast abikaasa John Legend ootavad oma esimest last ning paar pole teinud saladust, et jäid lapseootele tänu kunstlikule viljastusele.

Teigen ja Legend on üsna avameelselt rääkinud sellest, et nad soovisid juba ammu last saada, ent see ei õnnestunud. Nad kasutasid kunstlikku viljastamist ja said ka valida oma lapse soo. «Mina tegin selle otsuse,» ütles Teigen ajakirjale People antud intervjuus. «Ma ootan tütart ja sain ise selle pisikese embrüo välja valida.»

Kuigi lapse soo valimine tekitab endiselt palju vastuolu, tuleb tunnistada, et põhjus, miks kuulus modell seda teha tahtis, on väga liigutav. «Mind köitis kõige rohkem see mõte, et John oleks väikesele tüdrukule imehea isa. See mõte tekitas elevust. Mulle meeldib mõelda, et ma saan näha teda tegelemas väikese plikatirtsuga. Mulle tundub, et ta on just tütart väärt. Ta on väärt kogema seda sidet, mis tekib isa ja tütre vahel,» rääkis Teigen. Ta on veendunud, et kunagi sünnib nende perre ka poeg, kuid praegu on ta kindel, et tema abikaasale sobiks esimeseks lapseks just tütar.

Teigen on erinevates intervjuudes vihjanud, et laps võib sündida aprillis või mais. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles