Kõige šokeerivamad lood teiste jälitamisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänu sotsiaalmeediale on praegusel ajal väga kerge teiste tegemistel silma peal hoida, ent on ka neid inimesi, kes viivad asja sammukese või paar kaugemale. Mis on sinu arvates kõige šokeerivam moodus, kuidas sa oled kedagi jälginud või jälitanud?

Whisperi keskkonnas paljastasid inimesed enda kõige üllatavamad kogemused sel teemal.

  1. «Murdsin tema majja, kui teda polnud kodus, et kontrollida, kas ta külmkapis on ikka piisavalt toitu.»
  2. «Peitsin end tema koduaeda ja jälgisin läbi akna, kuidas ta perega õhtusööki sõi. Ma ei jäänud kunagi vahele.»
  3. «Istusin oma aknal ja jälgisin ühte särgita noormeest. Tegin temast pilte ja saatsin neid oma sõbrannale.»
  4. «Häkkisin sisse tema arvutisse ja veebikaamerasse. Jälgisin, mida ta Facebookis ja Twitteris tegi ning kellele e-kirju saatis.»
  5. «Pikutasin kell 2 öösel oma maja katusel, et saaksin pealt kuulata, kuidas mu vend ja tema sõbrad rääkisid oma seksikogemustest.»
  6. «Ronisin puu otsa ja kinnitasin sinna pealtkuulamisaparaadi. Seejärel võtsin binokli ja läksin ühte kohta, kust see puu hästi paistis. Ootasin, kuni mu sõbrad puu alla istusid ja hakkasid minust rääkima.»
  7. «Seadsin arvutisätted nii, et iga salasõna salvestuks automaatselt. Seejärel lasin oma silmarõõmul mu arvutit kasutada. Sain tema Facebooki parooli ning hoidsin silma peal, kellega ta suhtleb.»
  8. «Kandsin maskeeringut ja rentisin auto, et oma endist kallimat jälitada. Ma aimasin, et ta petab mind, aga ta eitas seda ja mul oli vaja tõendeid. Ma võtsin nad vahele.»
  9. «Tõmbasin tema telefoni programmi, mis salvestaks asukoha, sõnumid ja telefonikõned. Tänu sellele sain teada, et ta pettis mind.»
  10. «Olin ühte kutti armunud, aga ei julgenud teda Facebookis oma sõbraks lisada. Selle asemel vaatasin Facebookis läbi kõigi tema pereliikmete fotod, et näha, millistel piltidel tema ka oli.»
  11. «Istusin ühes kõrgemas kohas, kust paistis kenasti tema maja. Jälgisin seda maja ja tema tegevust, kuni olin veendunud, et ta lahkus kodust.»
  12. «Häkkisin tema sülearvutisse sisse, et ta Facebooki parooli saada.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles