Vaata mehe šokki, kui naine teatab, et nad saavad lapse

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

«Mida sa teed?» küsib pereisa Jamie, kui märkab naisega päevamuljeid vahetades tema käes telefoni. «Ma teen selfit,» ütleb Beth. Tegelikult on naine aga kaameraga valmis, et filmida mehe reaktsiooni, kui too positiivse rasedustesti leiab.

Beth ja Jamie on viimased kümme aastat püüdnud teist last saada, seejuures on nad läbinud kaks ebaõnnestunud kunstviljastamise katset. Lõpuks tõid nende püüdlused kaks aastat tagasi oodatud kingitusena poja Eli, kuid paar soovis üht last veel.

Neid ootas ees pikk ja kallis järjekordne kunstviljastamiste ring, mida sel korral haigekassa enam ei toetanud, kuna Suurbritannia seaduste järgi ravi ei hüvitata, kui paaril juba laps on.

Nii avabki Jamie pakki, mis ta arvab olevat kingitus pojalt ning rasedusuudis on viimane, mida ta oskab oodata. «Mida see ... Mida see tähendab?» pärib ta. «Mida? Ma olen segaduses. «Mida? Mida kuradit? Kas sa teed nalja?!»

Beth ei suutnud ära oodata, mil saab uudist, et neil on õnnestunud loomulikul teel lapseootele jääda, mehega jagada. Paari beebi sünnib juuni alguses ning Bethi rasedus kulgeb hästi.

Vaata videost Jamie reaktsiooni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles