Millises vanuses peaks seks kõige parem olema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Happify koondas kokku seksi teemal tehtud uurimused, et leida muuseas vastus küsimusele: millises vanuses kogevad inimesed kõige paremat seksi?

50-60-aastased inimesed tunnistasid, et kõige suuremat naudingut pakkus seks neile 40. eluaastates, täpsemalt 46-aastaselt, kirjutab Woman’s Health Magazine.

Happify kokkuvõttest selgus muidki põnevaid asju. Näiteks see, et paarid, kes seksivad vähemalt korra nädalas, on kõige õnnelikumad. Keskmine ameeriklane – hoolimata sellest, kas ta on abielus või vallaline – seksib umbes 2-3 korda kuus. Seega ei tasu muretseda, et teised teevad seda sinust rohkem.

Samas vanemas eas ei tasuks lasta seksil suhtest kaduda – uurimused on näidanud, et eakad paarid, kes seksivad regulaarselt, on õnnelikumad kui need, kes ei seksi kuigi regulaarselt.

Peaaegu 50 protsenti inimestest on tunnistanud, et kõige nauditavam on seks partneriga, kellega olete juba mõnda aega koos olnud. Kusjuures, siinkohal ei mänginud inimeste vanus mingit rolli – seda tunnistasid nii noored kui vanad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles