Pesumodell paljastas kõige piinlikuma asja, mis on moelaval temaga juhtunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Candice Swanepoel.
Candice Swanepoel. Foto: BFA/Billy Farrell for Swarov/BFA/Sip

27-aastane Candice Swanepoel on oma modellikarjääri jooksul nii mõnelgi moe-show’l üles astunud. Ta osaleb nii pesubrändi Victoria’s Secreti moeetendustel, kui ka paljude tuntud moeloojate show’des. Võiks ju arvata, et kui kogemusi on palju, siis ei suuda miski enam viltu minna, aga see pole päris tõsi.

Swanepoel andis hiljuti intervjuu ajakirjale People, kus ta meenutas oma modellikarjääri kõige piinlikumat hetke. Eelmise aasta septembris osales Swanepoel Givency 2016. aasta kevadsuvise kollektsiooni esitlusel ja seal leidiski aset midagi, mida modell ilmselt niipea ei unusta.

Nimelt kukkus modell moelaval enda sõnul «päris inetult ninali». Ta jagas hiljem sotsiaalmeedias fotot oma marraskil põlvedest ja kirjutas pildi juures: «Aitäh sellele, kes mind täna üles aitas. Mul on mõned kriimustused, kuid kõige rohkem sai kannatada mu ego.»

Candice Swanepoeli kukkumine (AP)
Candice Swanepoeli kukkumine (AP) Foto: Bebeto Matthews/AP

Kuigi modelli enda jaoks on see üks piinlikumaid hetki, mida tahaks pigem unustada, jäi pealtvaatajatele meelde hoopis see, kuidas modell kukkumisest taastus ja moe-show veidi lõbusamaks muutis. 

Pärast kukkumist (Reuters)
Pärast kukkumist (Reuters) Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles