Juuksurite 20 ausat ülestunnistust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised armastavad juuksuris käia ja tihtipeale mõtleme, et juuksur on pelgalt üks inimene, kes osutab kindlat teenust. Ent ka juuksuritel on omad salamõtted, millest kliendid tavaliselt pole teadlikud.

Whisperi keskkonnas paljastasid mitmed juuksurid, millest nemad on salamisi mõelnud.

  1. «Nõustun alati sellega, mida klient ütleb, sest siis saan suurema jootraha.»
  2. «Mind kui juuksurit hirmutab see, kui ma pesen kliendi juukseid ja ta jätab sel ajal oma silmad lahti.»
  3. «Kui kliendil on pehmed juuksed, siis ma tegelen temaga kauem, et saaksin ta juukseid pikalt katsuda.»
  4. «Ma muutun väga ärevaks, kui ma tajun, et klient pole tehtud tööga rahul.»
  5. «Vahel, kui mul on terve nädalavahetus vaba olnud ja ma olen korduvalt pesemas käinud, võin ikkagi leida võõraste inimeste juuksekarvu enda küljest.»
  6. «Iga kord, kui ma näen, et kliendil on katkised ja kuivad juukseotsad, ent ta keeldub neid maha lõikamast, tahaksin karjuda.»
  7. «Mind ajab hulluks see, kui olen tükk aega kliendi juukseid sättinud, saanud oma töö valmis ja siis ta ajab soengu kohe sassi.»
  8. «Ma olen juuksur, aga pesen enda juukseid üliharva.»
  9. «Üks mu klient uhkustas, kuidas ta oma abikaasat pettis. Lõikasin tema juuksed ühelt poolt natuke lühemaks kui teiselt poolt.»
  10. «Ma vihkan pikki juukseid. Lõikan pikkade juustega klientide juuksed alati veidi lühemaks, kui nad lubavad.»
  11. «Ma armastan oma tööd, aga ma ei armasta inimesi. Päeva lõpuks olen emotsionaalselt kurnatud ega taha kellegagi rääkida.»
  12. «Kui klient kasutab juuksuritoolis istudes oma telefoni, siis ma piilun pidevalt üle tema õla, et näha, mida ta teeb.»
  13. «Ma sooviks, et inimesed austaksid juuksureid rohkem. Ma olen tüdinud klientidest, kes räägivad minuga üleolevalt ainult sellepärast, et ma pole ülikoolis käinud.»
  14. «Korjan klientidelt maha lõigatud juuksed salamisi kokku, et endale juuksepikendusi teha.»
  15. «Mulle ei meeldi see, kui klient küsib, kas ta jättis mulle piisavalt jootraha. Mida ma peaksin vastama? «Ei, anna juurde!»? Sinu raha, sinu juuksed, sinu valik.»
  16. «Lapsevanemad võiksid mõista, et sellest pole mingit kasu, kui nad seisavad mu selja taga ja jälgivad hoolikalt, mida ma nende võsukeste juustega teen. Vahel tahaks neid oma veepudeliga pritsida. Mingu istugu maha.»
  17. «Ma ei nurise oma töö üle, aga mind hämmastab see, et mõni inimene kulutab 200 dollarit (180 eurot) iga kaheksa nädala tagant juukselõikusele.»
  18. «Kui klient on minust ilusam, siis ma teen talle vahel natuke ebaühtlase soengu.»
  19. «Töötan juuksurina, aga vahel mõtlen, et oleksin võinud palju rohkem saavutada, kui oleksin koolis rohkem õppinud.»
  20. «Kui ma pesen kliendi juukseid ja ta suleb silmad, siis ma teen talle salamisi nägusid.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles