12 kuulsat naist selgitavad, miks nad ei soovi lapsi saada (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Seksi ja linna» filmivõtted. Kim Cattrall vasakult esimene.
«Seksi ja linna» filmivõtted. Kim Cattrall vasakult esimene. Foto: Photo ITAR-TASS/ITAR-TASS

Laste saamine on teema, millest räägitakse palju. Eriti suurt hämmingut tekitavad teistes tihtilugu need naised, kes ütlevad, et nad ei soovi lapsi saada. «Mis tal küll viga on?» imestavad teised ja kinnitavad talle, et küll ta mõtleb ümber. Aga seda ei pruugi juhtuda.

See, kas inimene soovib lapsevanemaks saada või mitte, on igaühe enda otsustada. YourTango tõi välja 12 kuulsa naise selgitused, miks on nemad otsustanud, et ei soovi lapsi saada.

AP
AP Foto: Matt Sayles/AP

Koomik Chelsea Handler: «Ma ei taha kindlasti lapsi saada… ma ei usu, et oleksin hea ema. Ma olen hea tädi või sõber mõnele emale… aga ma ise ei taha oma aega nii veeta. Ma ei taha sünnitada last selleks, et mõni lapsehoidja teda kasvataks. Ja mul endal pole selleks aega.»

Stevie Nicks esinemas (AFP)
Stevie Nicks esinemas (AFP) Foto: Brian Killian/AFP

Lauljanna Stevie Nicks: «Ma mõtlen nii, et kas ma tahan olla artist ja kirjutada või ma tahan olla ema ja armastaja? Pärast laste saamist inimese fookus muutub. Ma ei taha käia lastevanemate koosolekutel.»

Reuters
Reuters Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Näitlejanna Rashida Jones: «Ma olen õnnelik, aga see, et ma pole abielus ja mul pole lapsi – mul on kulunud palju aega, et sellega leppida ja mõista, et ma olen praegu rahul ega pea tundma end mingi luuserina.»

AP
AP Foto: Evan Agostini/AP

Koomik ja näitlejanna Janeane Garofalo: «Kuigi mulle meeldivad teiste lapsed, on minu ja mu kallima jaoks lasterolli täitnud meie koerad. Me oleme ilmselt selline paar, et kui keegi kuuleks, kuidas me oma koertest räägime, siis nad vihkaksid meid… Aga me oleme mõlemad veendunud, et otsus noorena mitte abielluda ja lapsi saada, oli õige.»

Reuters
Reuters Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Näitlejanna Helen Mirren: «Ma pole kunagi lapsi igatsenud ega tundnud, et jään millestki ilma. Ma olen alati seadnud töö enda jaoks esikohale.»

Reuters
Reuters Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Näitlejanna Cameron Diaz: «Mul on olnud uskumatu elu. Mõnes mõttes on mu elu nii läinud tänu sellele, et mul pole lapsi. Ma ei usu, et laste saamine on kompromiss. Ma ei usu, et ka nende mitte saamine on kompromiss. Ma lihtsalt leian, et see on teistsugune valik.»

Elevation Photos
Elevation Photos Foto: Hal Horowitz/Elevation Photos/Photoshot

Koomik Margaret Cho: «Ma pole kindel, et ma saaks sellise kohustusega hakkama, kui päris aus olla, siis ma ei usu, et ma suudaks kellegi teisega nii haavatav olla. Laps hõivaks kogu mu südame ja kuigi ma pole oma südant kunagi kellelegi täielikult avanud, ei suhetes ega ka iseendale, siis ma ei teaks, kuidas seda teha.»

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Näitlejanna Portia de Rossi: «Mõlemad partnerid peavad tahtma lapsi saada, aga me kumbki eriti ei taha. Seega oleme vaid mina ja Ellen ilma ühegi beebita. Me oleme parimad sõbrad ja meie abielu on harmooniline. Ma pole kunagi varem nii õnnelik olnud.»

Betty White paremalt teine. Scanpix
Betty White paremalt teine. Scanpix Foto: SCANPIX

Näitlejanna Betty White: «Ma pole lapsi saanud, sest ma olen keskendunud oma karjäärile. Ma arvan, et ma ei suudaks nende mõlemaga toime tulla.»

Reuters
Reuters Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Burleskitar Dita Von Teese: «Ma pole vähem väärtuslik inimene, kui mul pole lapsi. Lõpuks läheb kõik nii, nagu minema peab.»

AP
AP Foto: SCANPIX

Saatejuht Oprah Winfrey: «Kui mul oleks lapsed, siis nad vihkaksid mind… Nad oleksid ilmselt sattunud ka mõnda jutusaatesse minust rääkima, sest miski mu elus oleks pidanud kannatama ja ilmselt oleksid need olnud lapsed.»

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Näitlejanna Kim Cattrall: «Ma usun, et kõik vastused on meie sees. Kui ma vastasin lapsi puudutavatele küsimustele, siis ma mõistsin, et ma tundsin välist survet väga tugevalt, ent ma polnud valmis emaks saama.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles