Märgid, et sa ei ole suhteks valmis

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Inimene on sotsiaalne loom ning me kõik igatseme enda kõrvale kedagi erilist. Kui sama olulised on ka perioodid, mil me peame olema üksinda, et õppida, areneda ning kasvada. Kuidas teada, et sa ei peaks suhtega kiirustama?

  1. Sa oled salapärane. Ebakindlaid ja meelega end kättesaamatuks tegevaid inimesi pole just kõige parem tundma õppida ning see võib inimesi sinust eemale tõrjuda. Kui sa saadad endast välja laineid, et sa ei ole ise ka päris kindel, mis sa teed, siis on parem ehk deitimises väikene paus teha. Oota, mil sa oled valmis.
  2. Sa pole minevikuvalust üle saanud. Kui sul hing ikka veel valutab möödundu suhte pärast, ei tohiks sa üldse uue inimesega kohtingule minna. Veel vähem peaksid sa kellegagi tõsiseid plaane tegema, kui sa pole veel varasematest haavadest paranenud.
  3. Sa ei taha kohtuda oma kallima sõpradega. Te olete juba mitmeid kordi kohtamas käinud ning kõik läheb hästi. Käes on aeg tutvuda pere ja sõpradega. Kui see mõte tekitab sinus aga ebamugavust, on see tõsine märk, et sa pole suhteks valmis.
  4. Sul on ebarealistlikud nõudmised. See on teine selge märk, et sa pole suhteks valmis: sul on ebarealistlikud ootused oma «ideaalse partneri» osas. Osa armastusest on lubada inimesel olla see, kes ta on ning olla õnnelik.
  5. Sul on usaldamisprobleemid. Tugevad suhted põhinevad usaldusel. Kui sa oled minevikus haiget saanud, võib olla väga raske uuesti usaldada. Aga selge on see: kui sa ei suuda usaldada, pole sa suhteks valmis.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles