Armukade naine sunnib meest enda pildiga särki kandma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks naine tahtis veenduda, et ükski võõras näitsik ei tuleks tema kallimale külge lööma ja ta leidis selle ennetamiseks üsna omapärase mooduse. Nimelt lasi naine teha T-särgi, kus on tema pilt ja hoiatavad sõnumid peal ning ta sunnib meest särki kandma.

Särk on kaetud naise piltidega – üks neist suurelt rinna peal – ja seal juures seisab sõnum: «Kui sa loed seda, siis sa oled liiga lähedal. Mul on tüdruksõber.» Võimalik, et naine lasi selle särgi teha kallimale valentinipäevaks ja tegemist on naljaga, ent fotodel olev mees pole just kuigi õnneliku näoga.

Varemalt on internetis levinud vähemalt üks sarnane juhtum. Leon Connolly pidi minema sõpradega Ibizale ja tema tüdruksõber Abbie Bartlett kinkis mehele särgi. Särgil oli mitu pilti, kus mees ja naine on koos ning nende kohal seisab kiri: «Ma armastan oma tüdruksõpra Abbie't ja ma vihkan kõiki Ibiza tüdrukuid, seega palun hoidke minust eemale.»

Bartlett selgitas, et tegemist oli naljaga ja õnneks sai tema kallim sellest ka aru. «Mul pole põhjust armukade olla, sest ma tean, et Leon ei petaks mind kunagi,» ütles naine enesekindlalt. 

View post on imgur.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles