Viis suurimat viga, mida naised tihti voodis teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on väga imelised olendid, kuid vahel kipuvad nad liiga palju mõtlema ja suudavad end muuta paranoiliseks sasipuntraks. See valmistab kõige rohkem probleeme siis, kui rääkida seksist, leiab seksuaalnõustaja Tracey Cox.

Cox tõi Daily Mailis välja viis suurimat viga, mida naised voodis teevad ja millega nad ise oma voodielu rikuvad.

1. Naised võivad olla seksi suhtes pirtsakad

Cox sõnas, et paljud inimesed kogevad kõige intensiivsemat orgasmi tänu oraalseksile. Vanema generatsiooni inimestele võib see mõte tunduda eemaletõukavana, aga nüüdisaegne intelligentne täiskasvanu ei tohiks seda veidraks pidada. See tähendab seda, et sa loobud kõigist oma eelarvamustest ega lähene mehe privaatpiirkonnale hinge kinni hoides. Ära käitu nii, nagu sa teeksid mehele oraalseksiga suure teene. Tema jaoks on see üks nauditavamaid hetki, ära riku seda ära.

2. Naised ei soostu proovima uusi asju

Kas kallim soovib, et sa kannaksid ulaka ettekandja kostüümi ja teenindaksid teda? Või tahab ta, et sa limpsiksid tema kõhult vahukoort? Selle asemel, et mees kohe pikalt saata, kaalu tema soove. Meil kõigil on erinevad eelistused ja kui mees palub sul teha midagi sellist, mis teda erutaks, siis ära anna talle kiirelt korvi, vaid vähemalt mõtle tema soovile. 

Peaasi, et kumbki teist ei saa füüsiliselt ega emotsionaalselt haiget ja mees ei eelda, et sa hakkad iga kord sama asja tegema. Vahel võiksid olla seiklushimuline ja proovida uusi asju, sest miksi ei tapa voodielu kiiremini, kui seksuaalsesse mugavustsooni takerdumine.

3. Paljud naised ei tunne oma keha

Cox selgitas, et suurem osa naistest saab oma esimese orgasmi tavaliselt end üksi rahuldades. Kui meeste jaoks on orgasmi saamine võrdlemine kerge protsess, siis naiste puhul on see sootuks vastupidi. Naine peab oma keha väga hästi tundma, et teada, mis talle mõjub ja mis mitte.

Küsitlused on näidanud, et 95 protsenti naistest, kes tegelevad eneserahuldamisega, saavad sel teel ka orgasmi. Cox sõnas, et kui leidub mõni naine, kes pole kunagi sooloseksi harrastanud, siis on üsna suur tõenäosus, et ta pole kunagi ka orgasmi saanud. 

Tracey Cox julgustab kõiki naisi eksperimenteerima, et oma keha paremini tundma õppida. Leia need moodused ja puudutused, mis sulle kõige enam mõju avaldavad. Samuti võiks seksi ajal tähelepanu pöörata sellele, mida sa naudid ja mida mitte. 

4. Paljud naised ei julge seksi algatada

Kui sa ootad alati seda, et kallim algataks seksi, siis jääd paljustki ilma. Võim mõjub väga erutavalt ja miski pole seksikam sellest, kui tõmbad mehe püksiluku lahti ja haarad ohjad enda kätte. Kui mees ei oska seda üldse oodata, siis võib ka kõige laisem libiido järsku ellu ärgata. 

Tee võimalikult tihti esimene samm ja ole seksiga nõus ka siis, kui sul pole päris seda õiget tunnet. Inimesed on harjumuste orjad: meie keha töötab rutiinses olukorras hästi, sest rutiin teeb asjad lihtsaks. 

5. Naised tunnevad kergesti piinlikkust

Ilmselt on nii mõnigi meist seda kogenud: ühel hetkel oigad mõnust, ent siis tuleb sinust välja mõni piinlik häälitsus. Igal inimesel on mõni piinlik, ent lõbus seksilugu rääkida ja selles pole midagi imelikku. Küüslauk, itsitamine, ebameeldiv hingeõhk, kehalõhnad, veidrad hääled – nii paljud asjad võivad seksi ajal piinlikkust tekitada. Kui sa kardad, et sinust jääb partnerile halb mulje, siis sa ei saa üldse ilmselt vahekorda nautida. Tee kõigile teene ja lase end lõdvaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles