Lahendus pahuratele hommikutele – vibraator-äratuskell!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kas sa oled üks neist inimestest, kes hommikuti äratuskella miljon korda edasi lükkab, et lõpuks pahurdades poolunisena end voodist püsti ajada ja tööle hilineda? Sellisel juhul võib olla kasu uuest leiutisest: äratuskellast, mis sind orgasmiga äratab.

Äratuskell, mis kannab fantastiliselt sobivat nime Little Rooster (ing k väike kukeke), on disainitud aluspükstes kandmiseks. Looja Tony Maggs ütleb väljaandes Lost At E Minor, et nende eesmärk oli äratuskella idee pea peale pöörata. «Enamik äratuskellasid ärritavad sind ärkvele ning tulemusena ärkad sa pahurana. Ilmselgelt parim lahendus tundus ärgata hoopis mõnu peale.»

Maggs katsetas 300 erinevat prototüüpi, testides neid ligi kolmekümne naise peal, et leida just parim vorm ja kuju. «Little Roosterit ei pruugi olla mugav vaadata, aga see tõesti sobib su kehaga täiuslikult, ükskõik mis magamisasendit sa eelistad,» kinnitab Maggs. «See püsib terve öö kenasti paigal.»

Leiutaja kinnitab, et on saanud tohutult positiivset vastukaja. Üks naine kirjutas, et kasutab äratuskella rongis, kuna ta kippus varem pidevalt tööle sõites magama jääma ning peatusest mööda sõitma. Nüüd jõuab ta alati õigel ajal tööle ning olevat isegi Little Roosteri loojaid töökoha päästmise eest tänanud.

Little Roosteril on 30 erinevat vibratsioonitaset ning neist suisa 27 olevat täiesti vaiksed. Vibratsioon algab viis minutit enne märgitud äratusaega ning intensiivsus aegamisi tõuseb. Nii on mõnus ärkamine tootjate sõnul garanteeritud. Little Rooster maksab umbes 50 eurot ja selle saatmine Eestisse ligi 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles