Gillian Anderson pani teda häbistanud tabloidi paika

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejatar Gillian Anderson on viimasel ajal avalikkuse terava tähelepanu all, kuna legendaarne teleseriaal «Salatoimikud» jõudis taas ekraanile. Briti tabloidid ei jätnud võimalust kasutamata, et kauni näitlejatari noorusliku välimuse kallal hambaid teritada.

47aastane Gillian Anderson jäi oma imelise välimuse tõttu ette Daily Mailile, kus avaldati hiljaaegu pikk artikkel, mis lahkas Andersoni võimalikke noorenduskuure. Gillian näeb nimelt välja liiga hea ning tabloidil on raske uskuda, et keegi üldse nii kõrges vanuses (nagu seda 47 on), nii nooruslik ja särav võib olla. Kindlasti peab siin olema peidus mõni saladus, iluoperatsioon või Botox!

Iluoperatsioonides ja Botoxis polegi küsimus, on nimelt täiesti väär eeldada, et iga naise kauni välimuse taga peab tingimata olema kirurgiline sekkumine. Nii et tuntud naised saavad igal juhul avalikkuses sugeda – kui nad vananevad «halvasti», lõksutatakse lõugu, kui nad aga «säilivad hästi», on jälle probleem!

Gillian pani tabloidi Twitteri vahendusel paika, kirjutades: «Kui see poleks nii kurb, siis see jama oleks mu päeva teinud.»

Ka Andersoni fännid tõttasid naise kaitsele. «Gillian Anderson on ilus naine!» kirjutas üks fänn. «Daily Mail pole muud kui s***.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles