Postimehe nädalahoroskoop: 13.-19. veebruar

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paistab, et käes on aktiivne ja tootlik periood. Mida on sinu tähemärgil alanud nädalalt oodata?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Asjalik ja töine periood, mil ettevõtmised sujuvad kergesti ja kenasti. Kui vajad abi, saa üle valehäbist ja küsi julgelt – küllap on nii mõnigi tark ja autoriteetne tegelane valmis sulle abikätt ulatama või head nõu andma. Võimalik, et sulle pakutakse toetust isegi siis, kui sa seda küsida ei malda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kätte on jõudnud iseäranis paljutõotav aeg suhete vallas. Kui tunned end üksildasena, oleks nüüd kodus passimine ja nukrutsemine lausa kuritegu. Tee ennast ilusaks, mine seltskonda ja naerata julgelt inimestele, kes sulle sümpaatsed näivad. Tutvused on kerged tekkima, suhete arendamine läheb justkui iseenesest.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Keskendu oma kohustustele. Kui juba millegagi alustad, sujub töö kiirelt ja ladusalt. Küllap jõuad nende päevadega teha kavandatust rohkem. Seda isegi juhul, kui tegeled mitme asjaga korraga ning pead pidevalt kiirustama. Vanemad võivad sulle nüüd kuldaväärt nõu anda. Nädal sobib hästi ka kursustele minemiseks või õppereisi alustamiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hoia silmad ja kõrvad lahti. Sinuni võib justkui juhtumisi jõuda infot, mis aitab sul edasisi samme seada. Ka võid nüüd leida lahenduse probleemile, mis on sind juba mõnda aega vaevanud. Tasub kuulata oma ala spetsialistide nõuandeid ja õpetajate soovitusi. Leia kindlasti aega ka hobidega tegelemiseks, eriti sportimiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suurepärane aeg äriasjade ajamiseks. Kui pereliikmed või vanemad sugulased üritavad sulle nõu anda, siis varu kannatust ja kuula nad ära. Nende jutus võib suur tükk tõtt sees olla. Mõnda Lõvi aidatakse nüüd ka materiaalselt. Ole aga tähelepanelik raha kulutades – kipud ehk olema liiga heldekäeline.

Neitsi

23. august – 22. september

Õnnelik Marsi ja Jupiteri sekstiil soosib sinu asjaajamisi. Kui sul on vaja ametiasutustes käia ja paberimajandust korrastada, võta see nüüd julgelt ette. Ajajärk on suurepärane õppimiseks ja enda arendamiseks. Kerge on leida infot, mida sa vajad. Samuti saad kiiresti jutule inimestega, kes võiks sind suunata või aidata.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Olukorra paremaks ärakasutamiseks tuleks sul heita pilk selja taha. Minevikus võivad olla vastused parasjagu õhus olevatele küsimustele. Ka tasub äriasjade ajamisel ning raha paigutamisel mõelda varasemale kogemusele ning otsida üles need targad inimesed, kes kunagi head nõu on andnud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ära ole individualist – parimaid tulemusi saavutad siis, kui oma ideid kaaslastega jagad. Head plaanid sünnivad arutelu käigus. Esmatähtsad pole mitte sinu isiklikud, vaid kogu meeskonna huvid ja vajadused. Küünarnukitunne on oluline, ühise eesmärgi nimel pingutades pole miski võimatu!

Ambur

22. november – 21. detsember

Kiiret edasiminekut võimaldav aeg. Kui sul on karjääriambitsioone, siis ära piirdu niisama unistamisega, tegutse nüüd ja kohe! Enesekindlust ja tegevusvabadust on märksa rohkem kui eelmisel nädalal. Ka võib selguda, et sul on mõjukaid toetajaid. Mingil hetkel võib lihtsalt vedada!

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Küllap mõtled nüüd rohkem rahaasjadele. Nii mõneski küsimuses võivad sulle abiks olla sõbrad ja mõttekaaslased. Ära pelga nendega olulistel teemadel rääkida, ära karda ka abi küsida. Aeg on soodne õppimiseks ja õpingute alustamiseks, aga ka reisile minekuks. Kui kuhugi sõidad, siis ilmselt suurepärase seltskonnaga.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Merkuuri liikumine Veevalaja märki ergastab mõttetegevust. Tekivad uued huvitavad ideed. Võimalik, et näed mingit vana teemat sootuks uue nurga alt, kuna avastad uusi asjaolusid. On suurepärane aeg karjäärialaste eesmärkide poole püüdlemiseks. Võid avastada, et uksed, mida kinniseks oled pidanud, avanevad üllatavalt lihtsalt.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Julgust ja otsustavust on tavapärasest rohkem, eriti head on edenemisvõimalused suhete vallas. Kui keegi sulle väga meeldib, astu esimene samm. Väga tõenäoline, et sulle astutakse õhinal vastu. Nädal sobib ka reisi alustamiseks või tugevaks füüsiliseks pingutuseks. Kui teed sporti, on võitlusvaimu palju ja tahtmine end tõestada suur.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles