Mehed paljastavad üheöösuhte reeglid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et üheöösuhe on lihtne: lähed õhtul baari, leiad sobiva kaaslase ja veedate koos ühe kirgliku öö. Tegelikult kehtivad teatud kirjutamata reeglid, mida võiks ajutiste suhete puhul järgida.

Redditis palus üks kasutaja teistel jagada, mida tasuks üheöösuhte puhul kindlasti silmas pidada. 

  1. «Tee kõigepealt kindlaks, kas üheöösuhted on üldse sinu jaoks. Kui sul tekivad kergesti tunded, siis ära hakka riskima.»
  2. «Kõige esimene ja olulisem asi – ole oma kavatsuste osas alati aus.»
  3. «Ära karda naisega rääkida.»
  4. «Minu reegel on see, et kui naine jääb ööseks, siis ta saab ka hommikusöögi. Ma valmistan selle kas ise või viin ta välja sööma.»
  5. «Kui plaanid seda teha oma kodus, siis sul võiks olla mõni puhas saunalina, puhas vannituba ja varuhambahari.»
  6. «Lõbutse, julgusta oma partnerit ja tehke sellest üks meeldejääv õhtu. Anna endast parim, ehk helistab ta sulle siis uuesti.»
  7. «Kui olete tema juures, ära jää sinna kauemaks, kui ta soovib.»
  8. «Paku, et võid maksta tema takso eest.»
  9. «Täna partnerit toreda öö eest (isegi, kui seks polnud parim). Kui ta vihjab sellele, et tahaks sind veel näha, aga sina ei tunne sama, siis ole selles suhtes aus.»
  10. «Kui naine jääb hommikuni minuga, siis ma üritan hommikul enne teda ärgata. Sel viisil saan oma toimetused ära teha ega pea teda hiljem vannitoas või tualetis segama.»
  11. «Pea meeles, et su partner on ka inimene. Ürita talle naudingut pakkuda, ära ainult võta. Austa tema piire. Ära ütle midagi, mis on vale – ära valeta, et sa oled käinud suguhaiguste kontrollis, kui see pole tõsi; ära ütle, et tahad suhet, kui tegelikult ei taha; ära luba, et helistad talle, kui tead juba ette, et sa ei tee seda.»
  12. «Kasuta kindlasti kondoomi. Kui kondoom peaks katki minema, siis mine koos temaga apteeki ja ostke SOS-pill. Tehke see arve pooleks.» 
  13. «Kui kaaslane tuli oma autoga, saada ta autoni. Kui te tulite sinu autoga, sõiduta ta koju.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles