Fitnessblogija paljastas, kuidas tegelikult tehakse «enne ja pärast» fotosid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Panther Media/Scanpix

Fitnessblogija Jess (@plankingforpizza) on otsustanud jagada teistega seda, kuidas tegelikult tehakse laialt levinud ja sageli üsna kadestamisväärseid «enne ning pärast» fotosid.

Jess jagas selle nädala alguses oma Instagramis kahte fotot. Ent need polnud tavapärased «enne ja pärast» fotod, sest need olid tehtud vaid paariminutilise vahega, kirjutab Elite Daily.

Jess kirjutas foto juures: «Vasakpoolsel fotol on mul üsna halb kehahoiak, ma lükkasin oma kõhu nii ette kui vähegi võimalik ja sättisin oma bikiinide alumist osa, et mul tekiksid «sangad». Parempoolsel pildil seisan sirgelt ja mugavalt. Hoian lihaseid kergelt pinges ja sättisin oma püksikuid, et «sangasid» poleks näha. Kõik, mida me sotsiaalmeedias näeme, pole sugugi tõde. Sa võid näidata oma parimaid külgi ja peita vead, aga see, mida me otsustame teistele näidata, peegeldab seda, kes me oleme.»

Jess tuletas oma fännidele meelde, et ka nende sotsiaalmeedia iidolitel on omad vead. Ta soovitas suhtuda fitnessi kui pikaajalisse projekti, mitte kui kiiresse lahendusse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles