Kohtingud, mis läksid lootusetult aia taha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel pühapäeval tähistatakse valentinipäeva ja pole tähtsust, kas oled suhtes või vallaline, sel päeval armastavad nii mõnedki inimesed kohtingutel käia. Ent vahel ei pruugi kohtingud minna sugugi nii, nagu oled lootnud.

Cosmopolitan.co.uk pani kirja mõned lood kohtingutest, mis ei läinud sugugi hästi.

1. «Mu nüüdseks eksabikaasa otsustas meie kohtingule kaasa võtta oma endise kallima, kellega nad parklas juhuslikult kokku jooksid.»

2. «Tutvusin internetis ühe mehega. Meil oli üsna tore õhtu: käisime teatris ja läksime siis baari, et mõned joogid võtta. Ootamatult küsis mees: «On sul midagi selle vastu, kui mu sõber liitub meiega? Ma pole teda ammu näinud.» Ülejäänud õhtu pidin istuma nende seltskonnas, nagu ma oleks olnud üks meestest. Ma ei rääkinud pärast seda enam temaga kordagi, see õhtu oli nii veider.»

3. «Kutsusin ühe naise kohtingule ja läksime kinno. Andsin endast parima, et talle meeldida ja valisin filmi, mis minu teada oli naiste seas üsna populaarne. Ostsin piletid filmile «Viiskümmend halli varjundit» ja eeldasin, et see on üsna tavaline naistekas. Naine küsis minult eelnevalt, et kas ma olen selle filmi osas ikka kindel. Vastasin talle, et olen küll ja talle peaks see kindlasti ka meeldima. Ma ei teadnud sellest filmist midagi ja pidin filmi ajal korduvalt vabandama, et «tualetti minna». Üritasin talle öelda, et ma ei olnud filmi sisuga kursis, aga ta ei uskunud mind.»

4. «Korraldasin hiljuti ühe õhtusöögi, mis ei läinud päris plaanipäraselt. Palkasin nalja pärast topless kelneri, aga selgus, et tegemist oli meesstrippariga. Mu kaaslane pidas kelnerile pika loengu sellest, milliseid valikuid ta oma elus peaks tegema ja mina pidin häbi pärast maa alla vajuma. Kelner oli aga terve õhtu meiega ja tegi meile pärast häid kokteile.»

5. «Pidin minema välja ühe mehega, keda ma tundsin juba mõnda aega, aga pakkusin talle, et ta võiks hoopis minu poole tulla, sest mu korterikaaslased olid parajasti väljas. Viis minutit enne mehe saabumist palus üks korterikaaslane, et ma vaataksin pool tundi tema nooremat venda. Kui mu kaaslase saabus, ütlesin seda talle ja tal polnud selle vastu midagi. Ta läks kööki, et meile mõned joogid teha. Sel ajal, kui ta oli köögis, sain tema numbrilt sõnumi: «Täitsa lõpp, mees, ma arvasin, et mul veab, sest ta kutsus mind enda poole, aga siin on mingi laps». Ilmselgelt polnud see sõnum mulle mõeldud. Teesklesin, et mul on halb olla ja palusin tal lahkuda, see õhtu oli väga kentsakas.»

6. «Käisin kohtingul naisega, kes nõudis, et ma kannaksin kogu aeg tema käekotti. Ma pole kindel, kas ta pidas mind oma kaaslaseks või assistendiks.»

7. «Üks noormees oli juba mõnda aega üritanud mulle muljet avaldada. Ta mainis enne valentinipäeva, et tal on üks suur üllatus plaanis ja et ta pani meile laua kinni ühte uhkesse restorani. Panin selga oma parima kleidi ja kingad, kuid siis sain teada, et pean kahe bussiga sinna sõitma, sest ta ei saanud mulle autoga järele tulla. Kohale jõudes kõndisime kõigist uhketest restoranidest mööda ja lõpuks jõudsime kiirtoidurestorani! Inimesed vaatasin mind terve õhtu, sest ma olin selle koha jaoks liiga uhkelt riides.»

8. «Käisin ühe neiuga päris toredal kohtingul ja kõik oli hästi. Pärast kohtingut sõidutas ta mind autoga koju ja ootas tund aega mu maja ees parklas, sest «äkki ma mõtlen ümber ja tahan veel midagi teha».»

9. «Mu kaaslane jõi end kohtingul täiesti täis. Ta tellis päris suure summa eest jooke ja kui toodi arve, teatas tema, et tal pole piisavalt raha kaasas, äkki ma saaksin ise maksta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles