Taaslavasta üks ilus hetk! (1)

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllata kallimat sõbrapäeva hommikul - taaslavasta üks ilus hetk teie ühisest elust!
Üllata kallimat sõbrapäeva hommikul - taaslavasta üks ilus hetk teie ühisest elust! Foto: PantherMedia/Scanpix

Romantiline ei pea võrduma punase ja südamekujulisega. See ei pea ka maksma palju raha ega olema käega katsutav. Romantiline võib olla hoopis see, kui kallim näeb vaeva ja püüab taastada hetke, mil teadsite mõlemad, et olete tõeliselt õnnelikud. Elustiil pakub selleks paar võimalust.

Foto: LIVING4MEDIA / BULLS

Piknik metsas

Kas mäletate aega, mil tegite pööraseid asju? Kord korraldasite ellujäämiskursuse: läksite ühelt poolt metsa ja lootsite, et tulete paari päeva pärast ilma eriliste kriimudeta teiselt poolt välja. Sinna kahe metsaääre vahele mahtus nii palju – üllatusi, ootamatusi, põnevust, romantikat ja hoopis teistmoodi maitseid.

Tehke seda uuesti, ainult et sel korral valmistu! Otsi metsatukk, kus oleks lubatud tuld teha, vii sinna ka lauake ja kaks tooli. Kata need mõnusate soojade tekkide ja patjadega. Sea lauale ja selle ümber küünlajalgu või võta lihtsalt õueküünlad kaasa. Pane kõik nii valmis, et puudu oleks vaid aurav tee ja soojad saiakesed. Need võta salaja kaasa järgmisel päeval, kui «juhuslikult» satute paika, kus kõik on imekombel justkui teie jaoks loodud.

Kui aga seiklema ei viitsi minna, võid ärgata sõbrapäeva hommikul veidi varem ja korraldada romantilise pikniku oma hoovis. Ikka parem kui mitte midagi!

Suvine muinasjutt

Foto: LIVING4MEDIA / BULLS

Kas mäletad veel seda maagilist suveõhtut või teie imelisi reise Hispaaniasse, Itaaliasse, Sitsiiliasse, Kreekasse? Taaslavasta keset tilkuvat talveilma just selline õdus, soe ja päiksepaisteline idüll, mida kord rannarestoranis või reisil nautisite. Lauda kaunistagu kõrred ja karbid, kivikesed ja küünlakesed. Heledad ja sinised toonid mõjuvad rahustavalt, aga sekka võib puistata ka erksaid lilleõisi.

Pane mängima mõnus meeleolumuusika. Paku kallimale värskeid puu- ja köögivilju, juustu, oliive, pastat, pitsat, mereande vm – see viib ta meeled rändama tolle reisi kõige romantilisematesse hetkedesse. Kui tood veel kapinurgast välja selle punaveini, mis tal keele alla viis ja mida reisilt veidi kaasa ostsite, on imekaunis õhtu täis sooje mälestusi garanteeritud.

Foto: LIVING4MEDIA / BULLS

Lustlik ja lapsemeelne

Teie armastuse tulemus on see pisike tegelane, kes sõbrapäeva õhtul istub ja ootab ka midagi põnevat? Emme sai kingi, issi sai kingi, aga mina ... Võtke temagi sõbrapäeval kampa ja korraldage oma kallile särasilmale pidu tema maitse järgi. Kas printsess või piraat – selles on küsimus!

Kõigepealt pange lauale kile ja alles siis lina, sest täna õhtul ei jää küll topsid vaguralt püsti.

Otsige välja sünnipäevast järele jäänud värvilised kõrred, torbikmütsid, klaasikaunistused, pasunad, salvrätid, konfetid jmt. Puhuge täis õhupallid ja otsige üles lauamängud, sest pärast pannkoogirallit hakkab üks lõbus ja lustlik trall, kus taktikeppi hoiab pere pesamuna ja kõigil tuleb teha just seda, mis temale pähe kargab. Usu, veidi lapsemeelsust pühib argimured ja meenutab aega, mil kõike sai vabalt võtta – ning see on väärt tunne!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles